KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

ČESTI SNOVI

Biti na ispitu, pasti na testu

Ispiti u snovima simbolizuju mentalnu akciju neophodnu da bi se došlo do istine. Vreme je za refleksiju i procenu samog sebe. Predmet koji se polaže može da da dublje uvide o temi koju je potrebno razmotriti. Na primer, medicinski ispit bi označavao potrebu da se identifikuju ona stanja kod snevača koja dovode do dobrobiti organizma ili do bolesti...

Padati u snu

U ovom snu može da vam se desi da padate sa raznih mesta – sa vrha visoke zgrade, sa planine, iz aviona, ili čak sa vašeg kreveta. Ovo je veoma česti san ili veoma česta noćna mora i ponekad ga prate grčevi u mišićima u prvoj fazi sna koje vas mogu probuditi. Obično se javlja kada se osećate nesigurnim.

Leteti u snu

san-letenjeNeki snovi o letenju su zastrašujući, dok se u drugima sanjač oseća egzaltirano. Snovi o letenju mogu da odražavaju potrebu za kontrolom. Ovo uključuje potrebu da uspostavite kontrolu nad nekim aspektom koji vam izmiče kontroli, ili strah od preterane kontrole nad nečim.


Svi mi sanjamo o letenju, dodirivanju zvezda, letenju sa pticama i o predivnom pogledu koji se pruža sa vrha sveta. U stvarnom životu nemamo krila i ne možemo da se održimo u vazduhu niti sekund. Na taj način nam snovi o letenju pokazuju na našu potrebu da se oslobodimo ograničenja i da budemo sloboni. To može takođe biti simbol vaše želje da koristite svoje metalne sposobnosti i da tako pogledate na svoj život i sa druge perspektive, ne samo sa fizičke.