KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Moj san

PRVI KONTAKT SA VAMA...

 

Rijetko upamtim san, ali kad ga upamtim jako je upecatljiv.Sanjam 3 bijele kokoske, Norke,jako gakcu, drece bas kao i u prirodi.Stoje na tarabi i dan je.Neki vasar je, dan zaljubljenih i ja biram poklon.Izabrala sam neke bijele cvjetove u dugackom buketu i uz njih zutog psa kojeg nosim zajedno sa buketom.Sa mnom je drugarica koju nisam dugo vidjela.Prelazimo preko nekog mosta koji je od nekih niti, konopaca ili cega vec, posut je cvijecem.Rizican je prelazak po tim nitima, ali sam ga bez teskoca presla.

ASTRALNA PROJEKCIJA

 

Meni je pre 6 godina ( kao da je nedavno bilo ) umro utac. Ja, kao i mnogi, nisam želela da prihvatim da ga nema i stalno sam čitala o astralnoj projekciji i sličnim stvarima a pogotovo o životu posle smrti.  Jako mi je bilo bitno da znam da on negde ima bolji život a ne da smo ga samo strpali u rupu i da je to, to. Sve što sam čitala, nisam baš potpuno shvatala, sve dok mi se jedno veče nije, po prvi i za sada poslednji put, desilo nešto što će mi promeniti shvatanja i što me je umirilo za ceo život.

MOLIM VAS POMOZITE MI DA PROTUMACIM SAN..

SANJALA SAM DA SILAZIM NIZ STEPENICE NOSECI BRATANCA NA JEDAN KUK A NA DRUGI DJECAKA IZ KOMSILUKA MATIJU  A ZA NAMA JE ISAO MATIJIN DEDA,I KAD SSAM SE SPUSTILA S GORNJEG SPRATA ISPRED MOJIH VRATA

cudan san

Sanjala  sam kako krvarim iz obraza iz usta i to krv lije kao potok sa svih strana iz mene. idem kod doktora ali kao da cu da iskrvarim i samo razmisljam ko ce mi cuvati decu ako umrem a imam ih troje i u  snu i  u stvarnosti.... Sta to znaci bas je gadan san... delovao je tako stvarno....

Molim tumačenje mog čudnog sna :))

Sanjao sam da stojim na vrhu neke zgrade sa drugarom i promatram nebo taman pred sumrak, zaustavio sam pogled na zalazece sunce i poceo da ga gledam. Drugar mi nesto reče i ja se okrenem, pa vratim pogled da gledam u sunce, a umesto sunca neka druga planeta se vidi, plave boje je bila, video sam i pokoji krater po njoj, fasciniralo me sta sam neuobicajeno video na nebu i opet se okrenem da pozovem drugara da i on pogleda, vratim pogled i vidim još jednu planetu, sličnog izgleda kao mesec, gledam i ne verujem. Divim se šta imam priliku da vidim. Prelazim pogledom po nebu i primećujem te dve planete, sunce i mesec. Obuzme me neki predivan osećaj u snu, nekako sam u međuvremenu sišao sa zgrade i pokušavam na nebu ponovo da pronađem te planete da ih i dalje gledam.

San

Sanjao sam da hodam po ivici stena....ceo san je bio samo to. kao idem negde i sve po stenama, kao na nekom planinarenju, a ispod mene ambis, ali zanimljivo nisam se plasio visine iako se inace plasim visine.

Cudan san

Molim vas pomozite mi oko tumacenja...

San izgleda ovako: moj bivsi i ja idemo kod njega kuci... izlazimo iz lifta i krecemo uz stepenice. nema svetla,nista se ne vidi. On me drzi za ruku i hoda ispred mene,kao da me vodi uz te stepenice. Kad smo stigli na vrh on otvara svoja kucna vrata i staje da me propusti medjutim i ja zastanem i udje on prvi. U trenutku kad sam i ja prekoracila prag on iznenada postaje jako nervozan a mene prodje neka jeza,neki osecaj izmedju straha i panike...

moj san

FrownSanjala sam kako nadolazi Timok i preliva se na drugu obalu .Ja to sve posmatram s one strane gde je uzvisenje.Polako me obuzima strah i s panikom gledam u vodu koja je sve veca i veca.Brinem se za sebe a najvise za svoju decu.

teskoban san- molim vas za tumacenje

Prosle noci usnih teskoban san. Tesko je drugacije opisati. Jesam imala manje ljubavno razocarenje vece pre sna, ali nista znacajno. Imam 34, odjednom sam ove godine resila 3 bitna pitanja u zivotu, stambeno, auto, poslovno, nisam udata, u porodici (mama, brat) sve ok, sto bi rekla Brena, sve mi dobro ide osim ljubavi.

Ne znam odakle ovako mracan san: ceo san se odigrava u pomrcini, ali bas sve. Kao mama, brat i ja se useljavamo u neku kucu, unosimo nov namestaj, a ja gledam zidove kuce, stara je, vide se stare cigle, gotova da se srusi, osecam se nekako ludo, pitam se gde cemo iz stare kuce u jos stariju, ali to tako ostaje.

anakonda uhhh

sanjala sam jedan veoma cudan san. ja sa jos nekim ljudima (neznam ko je sve bio sa mnom) idemo na neku rijeku i hocemo da se kupamo. i kod obale je bilo granje pa sam ja predlozila da idemo korak u lijevo jer tamo nema granja. i neko (neznam ko je to bio) je krenuo da skoci ali ja sam ga zadrzala jer sam vidjela ogromnu zmiju (oko 3-4 metra) i ja sam htjela da viknem zmijaa ali u trenutku se predomislim i rekoh anakonda sto i jeste bila! onda je moja majka 

Leopard

Sanjao sam da sam predvece na vikendici, pojavi se leopard i kao da smo se nekako prepoznali, tj nisam ga se bas