KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

ČESTI SNOVI

Biti izgubljen ili u stupici

 

 

U ovim veoma čestim snovima, izgubljeni ste i osećate se očajno. Možda ste živi pokopani ili zatvoreni u kavez. Ili u vašem snu niste u stanju da se pokrenete, ili ste bespomoćni i ne možete da ispustite glas.

Snovi o vodi

san-hodati-kroz-voduVoda je veoma česti i moćni simbol sna. Njeno značenje varira u zavisnosti od ostalih detalja u snu, kao i od raspoloženja sna.  Voda je dubok spiritualni simbol koji predstavlja "vodu života" ili "tok života". Velike vodene površine obično predstavljaju naše nesvesne umove ili iskustvenu dušu. Voda simbolizuje emocije, kao što su uzburkanost, smirenost, jasnovidost ili zamućenost. Voda zauzima centralno mesto u ljudskoj istoriji. Bilo da se radi o dubokom slaktovodnom jezeru ili o reci koja donosi život ili o moćnom okeanu, voda je u isto vreme i prijatelj i neprijatelj.

Životinje u snu

Životinje u snu predstavljajlu naš instiktivni deo koji je okrenut ka prirodi i opstanku, kao i opstanku u društvenom okruženju. Životinje ponekad reprezentuju naše roditelje, pogotovo odnos prema njima u smislu ljubavi, mržnje itd. San u kome vas goni životinja obično reprezentuje neku emociju koja je potisnuta ili agresiju. Vrsta životinje može biti indikacija o simbolu koji san pokušava da prenese.

Još članaka...

  1. Zubi koji otpadaju