KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

ČESTI SNOVI

Biti gonjen od strane poznatih ili nepoznatih ljudi

Za razumevanje snova gde vas goni neka osoba ili nekoliko njih korisno je odrediti vrstu vašeg odnosa prema tim osobama ili njihove međusobne odnose. Da li osećate da ste im na neki način dužni, ili da ih ne volite? To mogu biti ljudi kojima ste finansijski ili emocionalno podređeni ili dužni, ili osobe sa kojima se takmičite na neki način. Da li su neki vaši saradnici zavidni na vas i vaš uspeh i žele da vas sustignu? Ako je u pitanju potpuni stranac, ova vrsta sna može da nosi globalne implikacije o tome kako se vi vidite u svetu.

Biti go ili neprikladno obučen na javnom mestu

U ovoj vrsti snova, nalazite se goli ili delimično obučeni na javnom mestu ili nosite pidžamu na poslu. Takođe možete biti svedoci da to radi neko drugi. Pri tome, možete se osećati posramljeno, nezainteresovano, a povremeno čak i ponosno ili slobodno.

Uobičajena interpretacija ove vrste snova je da se osećate izloženo, ranjivo ili neobično, ili da imate strah da ste nekoj osobi iz vašeg okruženja izložili vašu nutrinu mnogo više nego što ste to trebali. Samo u retkim prilikama ova vrsta sna može da označava da se osećate nesputano i slobodno. Mnogi snovi da ste neprikladno obučeni se javljaju za vreme venčanja ili sličnih ceremonija.

Biti ranjen, bolestan ili na samrti

Vi ili neko koga volite se nalazi na samrti, bolestan je ili ranjen, obično u nekoj nesreći. Ovi snovi se javljaju relativno često, a ponekad predskazuju početak bolesti ili groznice...