Lucidno sanjanje

san--5.gif

KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

LUCIDNO SANJANJE

Lucidno sanjanje

Postoji mnogo tehnika i metoda koje možete koristiti za lucidno sanjanje, ali iza svih tih tehnika stoje 6 osnovnih principa koji služe kao osnova. Jednom kada savladate ovih 6 koraka, samo je pitanje vremena kada ćete imati prvi lucidni san.

Setite se svojih snova – poboljšanje sećanja na snove

Kako smo rekli ranije, ako ne možete da se setite svojih snova teže je imati lucidne snove. Sledeći korak se fokusira na povećanje memorije upamćenih snova.Možda ste vi jedan od onih srećnika koji se seća većine svojih snova, ali ako niste, nemojte biti obeshrabreni. Postoji puno proverenih i isprobanih metoda za razvoj sećanja na snove. Takođe postoji mnogo korisnih saveta za poboljšanje sećanja na snove, tako da ćete se sa par nedelja prakse moći prisećati sve više i više snova.

Mentalne vežbe pripreme

Ovaj korak uključuje postavljanje pravog mentalnog temelja i izgradnju mentalne osnove za maksimalan uspeh. Da bi se ovo uradilo, utvrdite svoj sistem verovanja. Ne mogu dovoljno da naglasim kritičnu ulogu koju sistem verovanja ima. Kako budete razvili svoju sposobnost lucidnog sanjanja direktno ćete stupiti u odnos sa svojim mislima i sa svojim sistemom verovanja.