KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

ČESTI SNOVI

Osećanje izgubljenosti

U svetu snova na putovanjima sanjač često biva zbunjen. To može biti jednostvana reakcija na san koji nema nikakvog smisla ili na priču u snu koja naizgled ne vodi nikuda. Ipak postoje dva načina da se izgubite u snu i oba govore puno o tome kako posmatrate samog sebe u budnom stanju. Prvi način je da ste izgubljeni jer imate izbor i nedostaje vam sposobnost da načinite pravi izbor.

Isceljenje ili preporađanje

Ovo je san koji je suprotan snu o povređivanju. Vi ili neka druga osoba ste isceljeni, rađate ili ste preporođeni. Često se javlja kada predstoji novi početak u vašem budnom životu ili kada se oporavljate od bolesti.

Venera (Afrodita)

Venera, planeta može biti viđena kako se izdiže na istoku zajedno sa Suncem i poznata je pod imenom jutarnja zvezda. Ona zalazi na zapadu i onda je poznata kao večernja zvezda. Zbog načina kako putuje preko neba, često je simbol smrti i ponovnog rađanja. Povezuje se sa Suncem i smatra se da je glasnik Sunca i posrednik između njega i čovečanstva, tj. između smrtnika i besmrtnika. U grčkoj mitologiji, Afrodita je božica ljubavi i lepote. Da biste razumeli simbolizam Venere u snu, potrebno je samoispitivanje. Da li ste zapostavljeni u ljubavi ili je imate dovoljno? Venera je često reprezentacija sposobnosti za regeneraciju i obnovu. Videti Veneru u snu može biti znak da postoji obilje unutrašnje energije i resursa.