KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

ČESTI SNOVI

Izgubiti kuću ili posed ili druge vrednosti

San se odnosi na gubitak imanja ili kuće ili na njihovo oštećenje. Uzrok može biti vatra voda ili nešto drugo. U snu se osećate uplašeno, ili pokušavate da pobegnete ili da spasite druge osobe.

Varijacija ovog sna se odnosi na gubitak dragocenih stvari – vašeg novčanika, vereničkog prstena, dragulja, knjige ili umetničkog dela.

Ovi su snovi prilično česti. Mogu se javiti kada osećate pretnju usmerenu prema svom fizičkom telu ili prema svom emocionalnom blagostanju.  

Zakasniti na prevoz

U žurbi ste da uhvatite autobus, voz, brod, avion ili drugu vrstu javnog prevoza, ali ne uspevate, obično vam fali samo delić sekunde za to. Ova vrsta sna može da obuhvati različite dogodovštine na putu do prevoznog sredstva.

Biti zarobljen

 

 

 

Sanjati da ste u zatvoru, ili zaključani u sobi ili sputani nasuprot svoje sopstvene volje može ostaviti veoma jak utisak u snu. Ono što je posebno upečatljivo kod ovih snova je kako reagujemo na okolnosti. Nekada možemo pokušati da pobegnemo, ali drugom prilikom možemo da se prepustimo ili čak da sarađujemo sa mučiteljem. Mnogo zavisi od toga ko vas drži zarobljenim i zašto. Ako sarađujete sa čovekom iz porodice, možda onda osećate da ta osoba kontroliše vaš život u toj meri da niste sposobni da donosite sopstvene odluke.