Snovi T


Taksa

Sanjati da plaćate taksu
predstavlja cenu koju treba da platite da biste uspeli. Možda vam ovaj san govori da stavljate vašu ambiciju i karijeru ispred svojih voljenih.

 

Taksi

 

Voziti se sam u taksiju znači da ćete postići udoban život putem sopstvenih napora.

Ako je vožna bila noću i ako ste se vozili sa nekom osobom, mogući su problemi usred indiskrecije.

Ako ste koristili taksi da pobegnete od nekoga, moraćete da se suočite sa problemima iz prve ruke da biste ih razrešili - budite oprezni da ne zanemarite svoja osećanja i nemojte pribegavati prečicama, jer će problemi da vam se vrate uvećani.

 

 

Talasi

talasi

Talasi u snovima mogu predstavljati emocionalne fluktuacije. Ako trenutno osećate period mira i spokoja, možda onda sanjate mirne vode i nežne okeanske talase. Ovaj san bi sugerisao da skupljate energiju da biste se obnovili emocionalno. Ali ljudi često sanjaju opasne nasilne talase. Ova vrsta talasa ili cunamija sugeriše period emocionalne uzburkanosti. Anksioznost, stres i nesvesni materijal možda dolaze na površinu i utiču na vaše dnevno raspoloženje. Veliki plimski talasi mogu simbolizovati trenutno emocionalno nezadovoljstvo i psihološki stres koji preti da vas poremeti. Ishod snova može otkriti koliko imate snage da biste mogli da se suočite sa ovom ličnom olujom. Na primer, preživeti plimski talas sugeriše da imate dovoljno snage da prevaziđete izazove u kojima se možete naći.Talasi mogu biti i predznak ogovaranja i klevetanja sa strane osoba koje se predstavljaju za vaše prijatelje. Sanjati talase može biti i znak da razmišljate da preduzmete neke vitalne korake koji će doneti puno koristi i znanja ako su talasi čisti. Ako su talasi zamućeni čuvajte se fatalnih grešaka.

 

Talisman


Sanjati da nosite talisman označava da vam je neophodna zaštita. Ponekad ova vrsta sna može da znači da treba da stavite na stranu vaš ponos i da znate da upitate za pomoć sa strane.

 

 

Tama

san-sumaTama označava nesvesno koje izranja na površinu sa novim informacijama. Naši preci su nalazili da je tama izvor velikog straha, i snovi o tami možda vam ukazuju na strahove sa kojima treba da se suočite. Tama takođe označava nečije okruženje, i tako sanjati tamu može da označava da ste u mraku u vezi sa nečim što se dešava oko vas, da treba da pronađete istinu u vezi sa nečim.

Ako izlazite iz tame na svetlo to vam predviđa da ćete zaista i pronaći istinu, i da će uspeh pronaći svoj put do vas.

Ako oluja prouzrokuje da se sunčani dan odjednom preobrati u tamu, to je upozorenje da ne budete previše sigurni u trenutne okolnosti i da ostavite nešto za crne dane.
Biti u tamnoj sobi označava da se osećate nesigurno u vezi sa svojim poslom, samim sobom, ili životom uopšte.

Videti malo svetla u tami znači da je pomoć na putu i da ćete biti u stanju da prekinete period tame.

Biti u tamnoj pećini znači da se osećate nezaštićeno.

 

 

Tavan

 

Tavan ukazuje na  ono čega smo svesni ali ne želimo ili ne koristimo. Može biti ono što želimo da uskladištimo ili da doradimo.

 

 

Telefon

 

Snovi o telefonu obično odražavaju vaš lični odnos i vaš kontakt sa nesvesnim.

Ako sanjate da zvoni telefon dobićete poruku o određenim stvarima.

Ako postoji problem, kao što je zauzeta linija ili ako ste okrenuli pogrešan broj ili ako se veza prekine u toku razgovora to bi moglo da označava probleme u vašem odnosu sa drugim ljudima.

Slušanje kako telefon zvoni simbolizuje da ćete uskoro dobiti neki negativni odgovor ili da će neko nešto da vam otkaže.

Ukoliko se preko telefona odvija pozitivan razgovor očekujte važan kontakt od strane važne osobe.

Ako vi nazovete nekoga i ta osoba se ne javlja to može da bude znak da se ta osoba neće pojaviti na dogovorenom sastanku.

Telefonski poziv od neke osobe, žive ili mrtve, označava telepatsku poruku od te osobe. Ako je osoba živa, sanjač će stupiti u kontakt sa njom veoma brzo.
Ako sanjač sam pokušava da ostvari kontakt telefonom to može da ukazuje na vašu želju da uspostavite kontakt sa nekim u životu ali vas sprečava osećanje straha.

Telefon koji se ne koristi označava da se  suzdržavate da učinite neophodne kontakte.

 

 

Televizija

 

Sanjati da gledate televiziju predstavlja vaš um i njegove misli koje lete tamo vamo. Ovaj san pokazuje kako primate, integrišete i izražavate vaše ideje i misli. Programe koje gledate u snu predstavljaju pogled na stvari koje su u vašem umu.

Sanjati da ste vi na televiziji sugeriše da postoji nešto što želite da podelite sa celim svetom. Imate želju da sebe izrazite.

 

Telo-delovi tela

 

Vaše telo u snu predstavlja vaš ego sna i vaš svesni identitet. U mnogim drevnim kulturama, telo je bilo posmatrano kao metaforu spiritualnog sveta. Delovi tela su značajni simboli samo ako su različiti od uobičajenog. U nekim slučajevima, vaš san vas možda upozorava na moguće zdravstvene probleme u vezi pojedinih delova tela.


Videti abdomen u snu označava prirodne instikte i potisnute emocije. Postoji nešto u vašem budnom životu što ne možete da svarite ili imate problema da prihvatite. Sa druge strane abdomen u snu može ukazivati na striktno fiziološke konotacije u smislu poremećaja varenja.

Sanjati da vam je stomak izložen, znak je poverenja ili ranjivosti. Možda želite da izrazite svoje primalne emocije ili instikte.

Sanjati svoj članak označava da tražite podršku i usmerenje u svom životu.  Upitajte se u kom pravcu želite da se krećete.

Videti svoj anus u snu označava negativne emocije koje skrivate i potiskujete, a može da predstavlja i osećanje krivice i stida.

Videti svoje ruke kao centar  sna
označava vašu sposobnost da se otvorite prema drugim ljudima i da se brinete o njima. Sa druge strane ruke mogu da predstavljaju borbu i napore u vašem životu.

Sanjati da su vam ruke ranjenje označava vašu nesposobnost da se brinete o sebi ili vašu bespomoćnost da pružite ruke prema drugim ljudima. Možda se osećate ograničeno ili sputano u svojim aktivnostima.

Desna ruka simbolizuje prirodu davanja i povezana je sa muškom energijom.

Leva ruka označava prirodu podrške i povezana je sa ženskim kvalitetima.

Sanjati da otkidate nekome ruku označava da ste ekstremno uznemireni sa nečim što je ta  osoba uradila, ali da niste u stanju da u potpunosti izrazite svoj bes. Zbog toga što težite da svoje emocije zadržite unutar sebe, one se u snovima izražavaju  na nasilan naičin.

 

Ako sanjate sebe obučenog, vaše telo može da predstavlja vaš ego.


Ako je telo golo, može da predstavlja razotkrivanje ega onakvog kakav stvarno jeste - kao neko ko kontroliše i nije u skladu sa ukupnošću psihe.

Ako se radi o telu drugog čoveka, to možda predstavlja neki skriveni deo vas.

Ako je telo suprotnog pola, može da predstavlja vašu dušu ili animu ili animusa.

Mrtvo telo može da označava delove vas koji su skoro mrtvi zbog toga što ste ih potisli ili ignorisali.

 

Tigar

Ova velika prelepa mačka simbolizuje ženstvenost, snagu, ljutnju, neoprostivu osvetu, veliku silu i lukavstvo. Tigar se ne može ignorisati, i obično uvek dobije ono što želi.
tigar

Sanjati da vam prilazi tigar znak je da ćete imati problema sa neprijateljima.

Ako vas napadne, neka vlastita greška će vas ojaditi.

Ako uspete da izbegnete tigra, bićete jako uspešni u svom poduhvatu.

Videti tigra kako beži od vas, znak je da ćete savladati protivnike i napredovati do više pozicije.

Videti tigra u kavezu, predskazuje da ćete nadmudriti svoje neprijatelje.


Videti tepih od tigrove kože na putu ste do užitka i luksuza.

 

 

Toalet

Toalet je simbol emocionalnog olakšanja i rasterećenja od neželjenog pritiska. Sedeti na WC-u označava da ćete se rešiti emocionalnih problema.

 

 

Top

 

Top je simbol muške agresivnosti i seksualne strasti.

Ako vidite puno topova u svom snu znak je da će svađe i prevare učiniti vaš život mizernim.

Ako čujete top je znak da pristižu neke povoljne vesti .

Videti topovsku municiju znači da ćete biti u stanju da izađete iz opasne situacije.

 

 

Torba

puna-torba

Ovaj simbol zavisi u velikoj meri od ostalih simbola u snu. Ako je tobra prazna može da označav

a nadolazeće finansijske probleme koje mogu biti sprečeni sa malo pažnje.
Puna ili teška torba može da označava finansijski uspeh, a velika ispunjena torba označava ispunjenje nekog dugo očekivanog sna.
Aktovka predskazuje put u inostranstvo.

Tramvaj

Tramvaj označava opšte proširenje svesnosti koje samo što se nije dogodilo. Možda ste bili dugo vremena zakočeni ili zaglavljeni u smislu mentalnog ograničenja, ali će uskoro nove perspektive i nova sloboda ući u vaš život.


Trava

Trava se često vezuje za uživanje i relaksaciju.
Ovo je veoma povoljan san. Obećava vam sreću i dobro napredovanje u poslovima trgovine, u poslovima brzog sticanja bogatstava, slavu za ljude koji se bave pisanjem a sigurno putovanje kroz more ljubavi za ljubavnike.
Videti visoku planinu iza velikih prostranstava trave je znak mogućih problema u dalekoj budućnosti.
Ako dok prolazite kroz zelenu travnatu površinu naiđete na osušene oblasti trave, označava bolest ili moguće neprijatnosti na poslu.
Da bi trava označavala povoljan san mora biti čista bez prepreka ili mrlja.
Sanjati da ležite na travi znači da imate visoka stremljenja ali budite oprezni pri tome.
Videti zelenu svežu travu je simbol finansijskih poboljšanja.


Trepavice

Sanjati da vam rastu trepavice označava da će vas pratiti dobro zdravlje i sreća.


Trešnja

Trešnja simbolizuje sreću koja se ostvaruje ličnim rastom i posvećenosti onim ciljevima koji obezbeđuju rast.
Videti trešnje u snovima simbolizuje iskrenost i poštenje ili slatkoću i sreću.
Videti drvo trešnje u snu predstavlja sreću, mladost, proleće i žensku stranu ličnosti.
Sanjati o zrelim trešnjama može se smatrati snom ispunjenja želja.
Ako berete i jedete trešnje, vaše će se želje ostvariti.
Ako su trešnje kisele ili gorke bićete razočarani u vezi sa ljubavi.
Videti crvljive trešnje označava da vas neko ogovara.
Sanjati o drvetu trešnje je dobar znak sreće i prosperiteta.
Ako se penjete uz trešnju, imaćete kratku ljubavnu aferu.
Pasti sa trešnje znači da će se vaše avanture loše završiti.

 

 

Tući se

 

Sanjati da ste učesnik u nekoj tuči označava unutrašnja previranja. Neki aspekti vas samih su u konfliktu sa drugim vašim aspektima. Da li se to možda radi o nekom nerazrešenom aspektu ili nekom delu vas koji nije prepoznat od strane budne svesti? Ovo se može odnositi i na neku trenutnu borbu ili poteškoću u budnom životu.

Videti  druge kako se bore, sugeriše da niste spremni da sebi priznate sopstvene probleme i previranja. Ne preuzimaj te nikakvu odgovornost ili inicijativu u pokušaju da razrešite probleme budnog života.

Sanjati da se borite do smrti označava da niste spremni da priznate da je neophodna promena vaših sopstvenih loših navika i stavova.