Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: bivsi decko

bivsi decko pre 3 godina 2 meseci #982

• ivananika
  • ivananika's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
molim vas za odgovor:))))))))
?мала ?ам д?г? вез? и че?то ?ањам бив?и дечко,а ?ад ?ам ?ањала да мо? бив?и дечко игра валцер ?а нек? дево?ком, он ?е об?чен ? црно одело и бел? ко??љ? а дево?ка ? браон хаљин?,они игра?? валцер, м?зика ?е била лагана, а ?а ?ам ?амо гледала ,незнам тачно где ?ам ?е налазила,имало ?е љ?ди и ?ви ?? давали апла?з па и ?а и била ?ам изненаѓена.хвала п?но
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: bivsi decko pre 3 godina 1 mesec #983

• pera
  • pera's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
mislim da ti još uvek nisi sasvim sigurna da si raskinula. U svom srcu sigurno nisi, očigledno se brineš da on nenađe drugu

Odg: bivsi decko pre 3 godina 1 mesec #999

• Elisa
  • Elisa's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Mozda ti nedostaje, to bi objasnilo samu njegovu pojavu u snu. Mozda se pitas ima li vec novu devojku, pa se i devojka u haljini pojavila.

Odg: bivsi decko pre 2 godina 6 meseci #1095

• quinn-b
  • quinn-b's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1

Odg: bivsi decko pre 2 godina 5 meseci #1110

Cao :)
Ovako, u poslednje vreme cesto sanjam bivseg decka. To mi je ujedno i prvi decko, prva ljubav. :) Raskinuli smo pre godinu dana, ja sam sada sa drugim deckom vec 8 meseci. :) Ne znam ni kako da opisem te snove, u nekom snu on zeli da me poljubi, ja ga zagrlim, u poslednjem snu mu kao bio rodjendan, i ja sam otisla da mu cestitam, poljubili se, i ne znam sta znaci zasto ga toliko cesto sanjam. :(

Odg: bivsi decko pre 2 godina 4 meseci #1129

• ljiljans
  • ljiljans's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Junior Boarder
  • Poruka: 33
Ako sanjate često bivšeg dečka ne znači da će vam se on vratiti ili da treba da odete kod njega i da se pomirite. Nesretna ljubav je uvek bila bolna za svaku devojku i ova osećanja se veoma često vraćaju nama kroz san. Kada ostvarite novu ljubav obično se pitate da li će ona ličiti na onu prethodnu, da li će vas i ovaj momak ostaviti... Sve se dešava u odnosu na tu ljubav... od tada...jer je pamtite zato što ste voleli ali eto, došlo je do raskida. San o bivšoj ljubavi vas opominje da razmislite o sadašnjoj ljubavi, da ukonite neke greške, misli, aktivnosti koje mogu da dovedu i do raskida nove veze.Dakle, zaboravite staru ljubav!!! Prilagodite se novoj situaciji, novim emocijama i novom dečku.:laugh:
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.608 seconds