Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Pomozite da protumacim san

Pomozite da protumacim san pre 3 godina 11 meseci #744

• ikis971
  • ikis971's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Sanjam da sam na poslu i oko mene je svuda voda samo sam ja na suvom,u jednom trenutku deo vode otice sa jednog na drugo mesto.Sve vreme sam u civilnim cipelama koje su izuzetno prljave.To se desava uvece,do jutra vode vise nema, a ja ulazim u auto koji treba da me odvede na presvlacenje pa onda izlazim i odlazim pesaka . ????
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Pomozite da protumacim san pre 3 godina 11 meseci #745

os sna Vam je voda,ali voda ima mnogo znacenja,koja ovise o karakteristikama vode.Npr.da li je bistra,mutna,hladna,topla,tece ili stoji i sl.

Odg: Pomozite da protumacim san pre 3 godina 11 meseci #750

• ikis971
  • ikis971's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Voda je mutna i stoji osim sto na jednom mestu otekne

Odg: Pomozite da protumacim san pre 3 godina 11 meseci #751

Količina vode srazmjerna je brigama ili preprekama koje su oko Vas.Ne stojite u vodi,što znači da niste direktno Vi u opasnosti već neko Vama blizak.I te prljave cipele na Vašim nogama simbolizuju takođe brige,ali koje Vi lično nosite.Mnogo Vas pogađa nesreća koja se desava nekom Vama jako bliskom.Vi ste najbliži rješenju problema.Kako sam shvatila,sjeli ste u auto ali niste vozili,što znači da ste vješto izbjegli nezgodu.Otišli ste pješke,što predstavlja to da ćete svojim umjećem vrlo brzo naći rješenje problema,koji će nestati baš kao i voda,preko noći.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.494 seconds