Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: ne znam ni sama kako da protumacim

ne znam ni sama kako da protumacim pre 3 godina 11 meseci #736

• nik
  • nik's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 12
pozdrav svima. ne zamerite na mogugucim greskama jer sam nova u ovome i na duzini texta jer vezbam i pisanje..a vas bih zamolila za pomoc pri tumacenju sna

Подне ?е. Пролeћна атмо?фера влада. Подигла ?ам глав? и била оба??ана зраком ??нца ко?и ?е проби?ао кроз кро?ње тек разви?еног дрвећа. О?етила ?ам топлин? на кожи, али и око ?рца. Склопљених очи?? о?л??кивала ?ам природ?. Ч?ла ?ам цврк?т птица ко?е ?? низале пе?м? за пе?мом. Благи поветарац пратио ?е ритам пе?ме и проби?ао ?е кроз кро?ње где ?е мене навео да играм пролећни пле?. Од?едном ч??ем неки нежан кикот. Била ?е то мо?а др?гарица ко?? бих препознала ? ?ваком трен?тк?. Отворила ?ам очи и видела разцветал? природ? око ?ебе. Др?гарица ме ?е ?хватила за р?к? и пов?кла. ?грале ?мо за?едно као ??м?ке виле ко?е б?де природ?. Пратиле ?мо пролећн? пе?м? и ?з ?в? т? радо?т и ?рећ? ко?? ?ам о?ећала око ?ебе, пажњ? ми ?е прив?кла ?таза ?а мени непознатим али предивно необичним знаковима, ?кле?ани ? њо?. Селе ?мо и почеле не??пе?но да плетемо венчиће. Почело ?е да ?е ?п??та ??морно вече. ?еза ?е про?ла кроз мене. Бацила ?ам погледа на ?таз? и ни?ам веровала ?та ?ам видела. Знакови ?? ?е про?и?авали и ?таза ?е полако не?та?ала. У?тале ?мо зб?њене и потрчале према њо? али било ?е ка?но ?ер ?е не?тала. ?ва зб?њена и ? ?ок? питала ?ам др?гариц? ?та да радимо, не одва?а??ћи зб?њени поглед ?а не?тале ?тазе, али она дао да ?е о?тала без гла?а. Погледала ?ам ?е и видела како бледи и полако и она не?та?е. Пр?жиле ?мо р?ке обе, али када ?? нам ?е врхови пр?ти?? додрин?ли она ?е и?чезла. О?тала ?ам ?ама. У д?бини пол?мрачне ??ме разви?ала ?е ?ветло?т на ра?ко?ни, тек процветали виноград. Крен?ла ?ам ка њем? али од?едном ч?ла ?ам зави?ање в?кова. Укопала ?ам ?е од ?траха, на ?едан трен разми?ља??ћи како ?ама ?то?им ?а в?ковима! То ?е за мене ноћна мора. Поглед ми ?е био празан а гла? нем. Следећег трена ?ам ?е тргла и крен?ла ка ?ветло?ти винограда. Зави?ања ?? била ?ве ?аца и ближа. О?ећала ?ам како ће ?рце да ми и?кочи. Све око мене ?е изг?било, оно предивно пролећно поподне где ?е пе?м? птица заменило зави?ање в?кова, а зраке ??нца прекрили ?? тм?рни облаци. Тргла ?ам ?е и крен?ла ? бег. тражила ?ам изг?бљен? ?таз? али ?зал?д, ни?е ?е било. Одл?чила ?ам да пратим ?ветло?т ко?а ?е проби?ала д?боко ? ??ми. П?л? ми ?е радио ?брзаним ритмом. Трчала ?ам колико ?? ме ноге но?иле. У неком трен? ?пазила ?ам ?а ?треане ?едно ?ветло ?ребрног в?ка ко?и ?е трчао неколико метара од мене. Пратио ме ?е ? ?топ?. Наи?ла ?ам на подигн?ти корен хра?товог дрвета и ве?то га избегла. ?п??тила ?ам ?е на леђа и ? том момент? в?к ме ?е пре?кочио. Био ?е тро?т?рко већи од мене. При ?кок? закачио ме ?е ?апом и ног? ми ра?крварио. Брзо ?ам ??тала не о?ећа??ћи бол. Ни?ам ?е о?вртала, али ни?е било ни потребно ?ер ?е био поред мене, и?кежених з?ба белих као мор?ки би?ери. замахао ?е главом ка мени и... Створих ?е ? кревет? ?ва зно?ава и дрхтала ?ам од ?траха. Пипн?ла ?ам гр?ди, а ?рце ?амо ?то ми не и?кочи, ?брзано ми ?е радило. О?ећала ?ам нек? топлин? на нози. Померила ?ам ?орган кад ?гледах ран?, ?в? ра?крвављен?. Занемех од изненађено?ти како ми ?е то де?ило ако ?е ?ве то био ?амо ?ан?! Вратила ?ам ми?ли на ?ивог в?ка и поми?лила: "нема ?ан?е!".
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: ne znam ni sama kako da protumacim pre 3 godina 11 meseci #741

Svaka cast za stil,nije vam potrebna vjezba :)Kazem vam kao neko ko i sam ima par plaketa sa osvojenim prvim mjestima za pisanje.
Sad,sto se samog sna tice,slobodna sam da primjetim da vam trenutno nista ne ide od ruke :dry: .Mnogo losih vijesti i uzaludnog truda.Manje-vise za sve vam je kriv taj prividni prijatelj,neko cini sve da tako stanje i potraje.Imat cete jednu priliku koju ne smijete propustiti,najvjerovatnije ce to biti neko ko ce vam donijeti ljubavno blagostanje.Prihvatite bez mnogo pitanja.
Iako sad sve djeluje da `nema sanse`,buducnost vam nosi lijepu i sretnu buducnost.
Nadam se da sam pomogla,makar malcice :) .

Odg: ne znam ni sama kako da protumacim pre 3 godina 11 meseci #742

• nik
  • nik's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 12
hvala vam i cestitam vam na prvim mestim. ja iskreno nikada se nisam ni takmicila.. a sto se tice sna veoma je moguce. trenutno mi nista ne polazi od ruke tako da pokusavam na sve moguce nacine da ih najbolje uradim.. a sto se tice ljubavi za mene je adresa izgubljena,tj bog je izgubio i posta nikako da mi stigne..:/ al sta je tu je..hvala u svakom slucaju..:)
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.501 seconds