Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Kosmar

Kosmar pre 4 godina 1 nedelju #709

• jeca85
  • jeca85's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 5
Zdravo svima,nocas sam imala strasan kosmar i jako me brine,ako mi ko moze protumaciti molim vas.... Sanjam da je rat i da bezim od bombi koji padaju na mene i kad sam pogledala u nebo vidim dva sunca velika i oko njih kao kruzi viktorija tako sam ja kao zamislila da je to viktorija nastavljam da bezim i pobegnem u neki stan gde se nalazi moja porodica i jos neki nepoznati ljudi tu sedim na terasi i posmatram vojnike i u jednom momentu vidim nepoznato dete koje je preslo preko terase i ja na brzinu ga uhvatim i spasem da nepadne kad opet za tim detetom ide moja cerkica i ja vicem na nju"vrati se pasces"vise puta i ona me ne poslusa i padne sa visine i na mestu premine i tad sam se trgla iz sna.... ceo dan razmisljam o tom snu molim vas ako mi moze neko protumaciti
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Kosmar pre 4 godina 1 nedelju #714

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Rat moze predstavljati tvoju dusevnu uznemirenost, bombe su tvojo problemi i prepreke u zivotu, bvombe u snu padaju na tebe a u stvarnom zivotu tako se nagomilavaju problemi na tebe, tj ti si uz nekom nemiru i nemas snagre da rijesis prob,eme. Dva velika sunca mogu znaciti kao neku nadu da ce biti bolje i da ces t rijesiti tvoje probleme, ti od svojih problema bjezis porodici mislim njima se jadas i nalazis sigurnost kod njigh pa si zato u snu pobjegla u snu kod tvoje porodice, nepoznati ljudi mogu znaciti da jos nisi otkrila nekwe stvari u zivotu.Nepoznato dojete moze znaciti nove probleme i posto spasavas to dijete moze znaciti rijesenje problema. A sto se tice tvoje cerkice to moze znaciti da si je ozovjhela jer kad neko umre u snu produzava mu se zivo. Iskreno mislim da si sanjala ovaj san jer se plasis da se ne desi nesto lose tvojoj cerkjici ili da nbeke ne krene nekim losim putem u zivotu.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.505 seconds