Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Po stoti put...bivsa ljubav...

Po stoti put...bivsa ljubav... pre 4 godina 3 nedelja #688

• SUGARHONEY
  • SUGARHONEY's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
Dva puta mi se desavalo da sanjam bivseg decka...U snu mu ne vidim lice,ali znam da je on.Nemamo komunikaciju,ali je uvek tu blizu mene.Gde god sam ja ,tu je i on,a ne vidim mu lice...Inace na javi nismo u kontaktu i povredjivali smo jedno drugo ,nekim glupostima i inatom...Jel ima neko ideju sta to znaci????
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Po stoti put...bivsa ljubav... pre 4 godina 3 nedelja #689

Telepatija:) :)

Odg: Po stoti put...bivsa ljubav... pre 4 godina 3 nedelja #692

• SUGARHONEY
  • SUGARHONEY's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
Daj Boze...ufffff...Kazu kada mislis na nekog,normalno da ga i sanjas.Ja bas cesto mislim na njega,a sanjala sam ga svega 2-3 puta.I vrlo dobro znam njegov lik a u snovima ga ne vidim...samo znam da je on...:)

Odg: Po stoti put...bivsa ljubav... pre 4 godina 2 nedelja #695

• makica92
  • makica92's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
Pa ocigledno ga nisi jos prebolela... :) a sanjati voljenu osobu znaci da ces je uskoro sresti...msm tako je bilo sa mnom,pa ti pricam iz iskustva... :) to sto je stalno blizu tebe,moze da znaci da i u stvarnosti niste daleko jedno od drugog...a to da niste u kontaktu ,moze biti objasnjenje na to sto mu ne vidis lice... eto,to ti je ipak neko moje misljenje... :)nadam se da sam ti bar malo pomogla... :) i nadam se da cete se uskoro cuti ili videti i popricati.. i ko zna mozda se pomirite... :) Srecno... :)
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.550 seconds