Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: ne zelim da sanjam

ne zelim da sanjam pre 4 godina 4 nedelja #684

• takica
  • takica's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
jel zna neko slucajno sta da radim da ne bih nista sanjala...? ne zelim vise da sanjam, svaki moj san se ispuni bilo da sanjam mene ili nekog drugog...bukvalno do detalja, zato kad sanjam nesto lose nisam nizasta ceo dan...pocinju snovi da uticu na mene mnogo toliko da kad se probudim placem jel znam da me ceka nesto lose...naravno ima i lepih snova ali lakse mi je da ne znam sta ce mi se desiti...
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: ne zelim da sanjam pre 4 godina 4 nedelja #685

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Pa ne znam baas ima li koja metoda da se ne sanja, jer neki ljudi snanjaju neki ne, to zavisi sve od osobe. Mozda prestanes da pamtis snove i da ih nikome ne pricas i da ne obracas paznju ako nesto sanjas tj da o tome ne razmisljas. Mojoj babi se ostavri svoko svaki san, n meni ponekad, ali znas da moras da s e nosis sa tiom iako ti nije lako. To ti je neka vrsta dara jer na tajnacin mozes da pomognes ljudima tako sto ces ih upozotrit, ne znam jesoi li o tomre razmisljala, ja ne znam za nijednu tehniku da ne bi sanjala ali pogledaj na googlu ima li nesto ili se uclani na forume spiritual.net i knjiga sjenki mozda na tim forumima ljudi znaju nesto o tome.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.501 seconds