Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: More

More pre 4 godina 4 nedelja #681

• TanyaNS
  • TanyaNS's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 5
Sanjala sam nocas da me je ujeo moj pas i to bez razloga, cak me je ujed i zaboleo.Roditelji su hteli da ga uspavaju, a ja sam ga branila, govoreci da se samo igrao.A potom, sam sanjala da sam na moru.Plaza je prelepa, pescana, voda je bistra, dan je divan, topao i suncan.Ali kako se priblizim vodi, poklopi me ogroman talas.Voda je tada mutna.Talas me ne povlaci za sobom, ali dobro me uplasi.Zanima me sta bi ovo moglo da znaci?
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: More pre 4 godina 4 nedelja #682

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Ovako: ujed tvog psa u snu moze znaciti da ce te u zivotu povrijediti draga osoba, a to sto te je ujed pas iz razloga moze znaciti da ce te ta draga osoba povrijediti kad se budes najmanje nadala i to iz nekohg razloga ili bez razloga. Ti ces tu osobu braniti kao da on anije to htjela da uradi ili ces je braniti i neces bit svjesna da je ona to uradila, to prstavlja dio sna u kojem si sanjala kako roditelji oce da ga uspavaju a ti gaa branis.A to sto si ti u snu rekla da se pas samo igrao moze znaciti da ce ti reci za tu osobu koja ce te povrijediti da je to uradila nesvjesno i nenamjerno. Sanjati lijepu pjescanu plazu i vodu bistru je nesto lijepo ali pogotovo kad sanjas bistru vodu to znaci da su ti emocije u redu, takodje je pozitivno to sto si sanjala topao suncan i divan dan.Po meni to sto se ti priblizis vodi i to sto te poklopi ogroman tals moze znaciti da se neceg u zivotiu bojis i nemas a snage da tome pridjes i da taj problem rijesit, a mozda jednostavno bjezis od necega ili nekih problema koji te na zalost sustizu i ne daju ti mira.Moze biti rijeci o velikim i malim problemima i problemima bilo koje vrste ljubavnim porodnicnim , prijateljskim i slicno.To sto tada voda postaje mutna znaci da su terbi emocije u haosu kad razmisljam o tome strahu ili o tvojim problemima.To sto te talas povlaci sa sobom i dobro te uplasi to znaci da te tajs trah vuce sa sobom i ne da ti mira isto tako to moze vaziti za tvoje probleme jer jednostavno te vuku u neko lose stanmje tvoje psihe bezvoljnost, depresiju i sl.ovo je moje vidjenje tvog sna , voljela bih da mi se javise da mi kazes sto milsim o ovome sto sam ti rekla.
Pozdrav.

Odg: More pre 4 godina 3 nedelja #693

• TanyaNS
  • TanyaNS's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 5
Sto se tice ujeda psa, jos me nije razocarao neki prijatelj, ili ja toga nisam svesna.A poprilicno sam se pronasla u ovom drugom delu...Imam nekih manjih problema koji me opterecuju,izgubila sam i dragu osobu i sve sam to pokusavala da potisnem.Mislim da sam dobila adekvatan odgovor.Hvala!
Pozdrav...
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.533 seconds