Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: bivsi decko!

bivsi decko! pre 4 godina 1 mesec #675

• strawberry
  • strawberry's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 17
Cele noci sam se mucila sanjajuci bivseg decka sa kojim nisam zajedno skoro dve godine... uvek ista prica, kako on dodje kod mojih u staroj porodicnoj kuci i kao nesto treba da se pomirimo ali on mi se ne otvara dovoljno kako sam zelela... sanjala sam ga vise puta u ovom periodu kako nismo zajedno i ispostavilo se da smo na neki nacin povezani zato sto posle sam saznala da me i on sve vreme voleo, mislio na nas i bio tuzan zbog naseg prekida, onda je pokusavao da me vrati ali ja nisam zelela da mu oprostim. Zadnje sam ga letos sanjala, isto ovako, cele noci, pa nekoliko dana kasnije mi niotkuda poslao poruku da me cele noci sanjao i da se nada da sam dobro. Sad ga dugo nije bilo ali eto sinoc se opet pojavio i celu noc mi ostao u snu. Vozili smo se nekim starim autom i pricali, ja sam pobegla iz kuce da bi se videla s njim ali nismo mogli da nadjemo zajednicki jezik pa nismo se pomirili. Neznam kako da vam objasnim ali mislim da smo se iz te nase silne ljubavi povezali za ceo zivot i ja mislim da ga osecam kad god njemu nesto nije u redu a isto i on mene. Inace, znam da uopste nije ravnodusan kad sam ja u pitanju, tacnije mislim da me jos uvek voli zato sto jednostavno, tako osecam. Recite mi molim vas, jel moguce da se sa nekom osobom koju si previse voleo povezes za ceo zivot i da osetis kad god toj osobi falis i uvek kad intenzivnije misli na tebe?! Ja mislim da mi se upravo to dogadja i mislim da ga bas zbog toga u odredjenim periodima intenzivno sanjam. Vidim da ima puno clanaka o bivsim ljubavima, pa nadam se da ce i meni neko bar malo olaksati zivot...
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: bivsi decko! pre 4 godina 4 nedelja #680

• ksenija10
  • ksenija10's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
i ja sanjam istu vrstu sna. u mojim snovima mi razgovaramo pogledima, simboličnom gestikulacijom, i sve ostaje nedorečeno... to će trajati, dok ne prestanem živjeti u prošlosti, tako da razmisli i o ovom aspektu. pozdrav
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.502 seconds