Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: OKO

OKO pre 4 godina 1 mesec #670

• jeca85
  • jeca85's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 5
Da li moze neko da mi protumaci san,sanjala sam da mi se jedno oko razbolelo i kad sam se pogledala u ogledalo bilo je skroz belo tad sam se uplasila navodno da cu oslepeti i htela sam ici kod lekara ali moj otac me nije hteo voditi lekaru.Da li neko zna da mi protumaci...
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: OKO pre 4 godina 1 mesec #671

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Kad u snu sanjas djelove tjela to znacei da su to djelovi tebe tj tvoje psihe,moze predstvaljati to oko da imas nekih problema u zivotu i da nisi uravnotezi, mozda se osjecas usamljenom ili n te nesto muci,a moze znaciti da jedana strana tvoje licnosti ima jednu misljenje a druaga drugio jer si sanjala s da ti je jedno oko bolesno, a drugo nije, moze znaciti nezadovoljstvo u zivotu ili trenutrno razocarenje, neka negativanija osjecanja,neku potistenost..., a to sto te otac nije htjeo voditi ljekaru moze znaciti da tvoj otac u stvatnom zivotu oce da se izboris sa svojim problemima, ane da ti on pomaze, a rto se moze odnositi i na druge osobe da zele da sama uvidis tvoj problem ili neku mabu na sebi oili tome slicno,ne dozvoli da se razbolis milsim u psihickom smuislu da te ne obuzme ankcioznost, depresija i sl, san ne prestavlja nista strasno,ovo je moje vidjenje tvog sna.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.492 seconds