Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1
  • 2

TEMA: tumacenje sna

tumacenje sna pre 4 godina 1 mesec #665

• bzec
  • bzec's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
Molim Vas da mi protumacite san koji sanjam godinama, s vremena na vreme... Tumaram skolskim , javnim, firminim i svim velikim wc-eima ,( kako kad kojim):S tera me na veliku ili malu nuzdu a svi wc-i su uglavnim jako uneredjeni i ja neznam sta da radim, u panici sam uglavnom. Ponekad nadjem neki pa obavim to ali uglavnom nista... Sta to znaci dal sam stvarno u govnima ili je to neka suprotnost....
Molim vas da mi rastumacite ako niste gadljivi...
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: tumacenje sna pre 4 godina 2 nedelja #702

ovako,bar sto su meni rekli,vrsiti nuzdu u snu znaci da vam je neki zivotni uspeh na dovat ruke,ali u vasem snu su ti nuznici ili zauzeti ili prljavi,stoga neko ili nesto vam stoji na putu da to i ostvarite.Ako vidite produkt vrsenja nuzde taj uspeh je novcanog karaktera.Nadam se da sam iole pomogla.pozdrav.

Odg: tumacenje sna pre 4 godina 1 nedelju #715

• Nantu
  • Nantu's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
Cao svima!

Posto sam nova na forumu, izvinjavam se unapred ako sam pogresila temu ili mesto.

Nigde u sanovniku nisam pronasla odgovor, pa vas molim ako neko zna znacenje ova 2 sna, da mi kaze.

Snovi nisu moji, nego od moje kume.

1. San
Nocas je sanjala da smo muz i ja kupili novi stan na kredit. Ona je dosla u posetu a i da nam da nam pomogne da ga uredimo. Imao je 3 spavace sobe (gde je kuma nama rekla za 2 dece koje imamo plus jos jedno), kuhinju, trpezariju, kupatilo...mislim da mi je rekla da ima jos 1 sobu. U svakom slucaju nije znala kvadraturu. Ceo stan kada smo uzeli bio je vec kompletno namesten, izmedju ostalog tu je bio i jedan tamno crveni krevet.Stan nije bio nov, mislim novogradnja. Isto tako pronasli smo skroz novu pizamu, za koju je bio komentar da je za moga supruga taman, samo da se opere.

INACE VEC 2 nedelje moj suprug ima zdravstvenih problema.

2. San
Ovaj san koji je sanjala radi se o njoj samoj.
Kako ona i njen muz grade kucu na placu koji su uzeli pre izvesnog vremena. Pri tome u jednom momentu sanja da ima musko dete malo, koje vec hoda i kako se njen suprug igra sa njim. Znaci njihovo dete.

Oni inace,u stvarnosti jos uvek nemaju dece.

Ako se setim jos necega napisacu.

Hvala unapred!!!

Odg: tumacenje sna pre 4 godina 1 nedelju #717

• Maja_Cvs
  • Maja_Cvs's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Hmmm , vidim svi svima pomazete oko tumacenja snova , zato sam se i uclanila na ovaj forum jer me zanima ako neko moze da mi protumaci dva sna ?! :)

1. Plesem s deckom , koji mi se svidja i to dosta dugo , on to i zna ali je problem ugled u drustvu i zato ne moze da bude sa mnom zbog razlike u godinama . Plesem s njim i nesto smo pricali i tu su nam se usne spojile, ja sam ga pitala i sta cemo sada raditi , je on ima devojku , ali on mi je odogvorio kao u fazonu pa ne znam .

2. San
Idem s drugaricom sa bazena i u tom trenu vidim istog tog decka iz prvog sna kako sa svojim bratom blizancem ide krivudavom biciklistickom stazom , opet ima kosu do ramena , koja mi se uopste ne dopada - u stvarnom zivotu mi se ne dopada. Nisam zelela da mu se javim iz dubokolicnih razloga i neke svadje i produzila sam dalje, tada me je on primetio i poceo da mase sve brze i brze i rekao je svom bratu: "Eno je ! " , moja drugarica i ja smo otisle do njih i ja sam se pozdravila s njim poljubivsi se u obraz , ali on se izmakao i poljubio me , ali ne na blic nego bas onako pravi francuski . Uzgred bio je u havajkama na biciklu i bilo je predvece oko 19h , ali izgledalo je kao da je 20h. I da li nesto znaci , ako mu je kosa plava( i u snu i na javi) ?!

Odg: tumacenje sna pre 3 godina 11 meseci #720

• stargirl
  • stargirl's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
Molim Vas da mi protumacite san koji sam sanjala...sanjam svoje vjencanje, ja u bijeloj vjencanici, al nema mladozenje...gosti su takoder tu....ceremnija se odrzala bez mladoezenje i sve je proslo dobro...ali ja zbog toga sto nema mladozenje nisam bila ni najmanje zabrinuta nit nervozna....

Unaprijed hvala!!!

Odg: tumacenje sna pre 3 godina 11 meseci #726

za MAJA
Prvi san vam govori nesto jako pozitivno,sam ples u drustvu oznacava pozitivne dogadjaje u buducnosti,a uzajaman poljubac voljene osobe srdacan odnos medju istima,mada nikad se ne zna sta nosi buducnost,pa ste u snu i dobili takav odgovor od njega.
Drugi san je poprilicno dosljedan prvom,svi ovi detalji sna koje ste zapamtili govore koliko vam je to sve vazno.Njegova duga kosa je znak dobro donesene odluke.Bar sto se vas tice san je jako pozitivan,ipak taj jednosmjerni `pravi`poljubac,jer vi niste htjeli tako da ga poljubite oznacava necije lazi,odnosno lazno laskanje.
U svakom slucaju,kojim god smjerom java krenula.ipak pripazite,mozda ta osoba zeli biti s vama nasamo,a nikako u drustvu,javno.
Nadam se da sam uspjela pomoci.Pozdrav.
  • Strana
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.598 seconds