Hmmm , vidim svi svima pomazete oko tumacenja snova , zato sam se i uclanila na ovaj forum jer me zanima ako neko moze da mi protumaci dva sna ?!
1. Plesem s deckom , koji mi se svidja i to dosta dugo , on to i zna ali je problem ugled u drustvu i zato ne moze da bude sa mnom zbog razlike u godinama . Plesem s njim i nesto smo pricali i tu su nam se usne spojile, ja sam ga pitala i sta cemo sada raditi , je on ima devojku , ali on mi je odogvorio kao u fazonu pa ne znam .
2. San
Idem s drugaricom sa bazena i u tom trenu vidim istog tog decka iz prvog sna kako sa svojim bratom blizancem ide krivudavom biciklistickom stazom , opet ima kosu do ramena , koja mi se uopste ne dopada - u stvarnom zivotu mi se ne dopada. Nisam zelela da mu se javim iz dubokolicnih razloga i neke svadje i produzila sam dalje, tada me je on primetio i poceo da mase sve brze i brze i rekao je svom bratu: "Eno je ! " , moja drugarica i ja smo otisle do njih i ja sam se pozdravila s njim poljubivsi se u obraz , ali on se izmakao i poljubio me , ali ne na blic nego bas onako pravi francuski . Uzgred bio je u havajkama na biciklu i bilo je predvece oko 19h , ali izgledalo je kao da je 20h. I da li nesto znaci , ako mu je kosa plava( i u snu i na javi) ?!