Eej ljudi,opet slican san...ista devojka...samo durge okolnosti...znaci ukratko(znam da je tema samo san,al moram da kazem),posle toga proslo je neko vreme,mi se videli opet,bilo je neceg tu i tamo i na kraju se opet zavrsilo...i od toga je opet dovoljno proslo da zaboravim sve to,medjutim desi se taj san i ja sad opet razmisljam o njoj...san je ovakav: izlazio sam iz stana i isao peske ,posto zivim na 2 spratu,kad sam video da je na prvom spratu neko slavlje...razumeo sam da se neko doselio,i ugledao moju bivsu(upravo onu koja se poljavljuje u prethodnom snu)... bila je srecna ,pricali smo,igrali...upoznala me je s njenim ocem(koga inace nikad nisam upoznao u stvarnosti),pricao sam s njim nesto,i skontao da je pricala o meni njemu,sto mi je bilo drago

,odvela me zatim na medjusprat da mi pokaze nesto...tu je bio neki umetnicki atelje...zatim smo se vratili na slavlje i tu se,opet, smuvali

medjutim ona je imala decka kad sam poslednji put cuo za nju,posto nemam nikakav kontakt sa njom,i valjda mi je to bilo u svesti,pa sam je u snu pitao sta je sa deckom s kojim je u vezi,ona je na to odg da on nije bitan,da ona zeli da bude sa mnom,na sta smo se slozili da popricamo o tome kasnije...otisao sam kuci i to bi bilo to otprilike. Molio bih sad ako bi neko mogao nesto da mi kaze u vezi ovoga,sta bi to moglo da znaci,da li cemo se mozda opet sresti ili skicno?? Hvala unapred