Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: ponovo bivsi decko...:-//

ponovo bivsi decko...:-// pre 4 godina 1 mesec #662

• dragana92
  • dragana92's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Junior Boarder
  • Poruka: 20
Pre neko vece sanjala sam bivseg decka da place, ja mu prilazim i pitam zbog cega place, on mi samo odg. zbog neke devojke( ali u snu sam imala neki osecaj kao da place zbog mene).. I sinoc sam ga sanjala da place, ja sam ga tesila, ali ne znam razlog zbog kojeg place...

Jao Boze, sta li znace moji snovi, mozda hoce nesto da mi kaze..?! Jel moze neko da mi pomogne da protumacim???
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: ponovo bivsi decko...:-// pre 4 godina 1 mesec #666

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
A MOZDA sui ta djevojka zbog koje on place ti, a jos ni ne zanas razlog tj nije ti rekao ime te djevojke.Pa mozda oce snovi da ti kazu da ne odiustajes od tog decka, a jos ako si imala osjecaj ds place zbog tebe mislim da bi to trebalo bit sve dobro, osjecaji su u snu jako bitni i mislim da ne varaju, tako da postoji mogucnost da on zaista zeli da mu se vratis ali nema hrabrosti da ti to kaze.

Odg: ponovo bivsi decko...:-// pre 4 godina 1 mesec #672

• dragana92
  • dragana92's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Junior Boarder
Hvala ti puno na odg.. :kiss:
Koliko sam uspela da saznam, on je sad u vezi sa nekom devojkom.. :unsure: Mozda je san znacio da ce uskoro biti u nekoj vezi... :ohmy: Volela bih da znaci ovo sto si mi ti rekla, da zeli da mu se vratim, ali da nema hrabrosti da mi kaze.. najvise ovo , da sam ja ta devojka zbog koje place.. :) Nadam se da cu jednom saznati....
Jaoj, bas ne prestaje da mi se pojavljuje u snovima, evo bas sinoc sam ga sanjala kako se dop. preko interneta, napisao mi ''Bolje da se nekad ne zna istina..'' Ne secam se sta smo caskali pre toga, samo se te recenice secam..
I jos jednom hvala ti.. :kiss:

Odg: ponovo bivsi decko...:-// pre 4 godina 1 mesec #673

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Meni je ta recennica dokaz nejgove tvrdoglavosti i ponosa, jer iz te recenice on kaze kako nece da se szna istina stoo moze znaciti da te voli ali nece da prizna, a to sto je u vezi ne mora nista s da znaci mozda i raskine s njom uskoro, mozdas mu je to prolazna veza, a voli tebe, ali mozda ni on nije siguran sto oce pa se bori sa sobom, ali nece sebi da prizna sda te voli, muskarci su takvi nece da priznaju da su osjetljivi ali ja ipak mislim da on tebe voli, osjecamm to jer imam izrazen instikt.Od srca ti zelim da ti u toku nedjelju dana pridje i r kaze kako te voli i da oce da se pomirite.

Odg: ponovo bivsi decko...:-// pre 4 godina 1 mesec #674

• dragana92
  • dragana92's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Junior Boarder
Hvala puno od srca.. sad mi je mnogo lakse... ako je tako, sve ce doci na svoje mesto.. :kiss:
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.518 seconds