Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: bivsi decko.......

bivsi decko....... pre 4 godina 2 meseci #648

• dragana92
  • dragana92's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Junior Boarder
  • Poruka: 20
Jel moze neko da mi kaze sta znaci sanjati bivseg decka?

Prvu noc sam sanjala da smo se pomirili.
Druga noc: napisao mi por.da dodjem kod njega u stan, ja dosla,zagrlili smo se...
Treca noc: nagovaram ga da ne promeni studije i da ne ode u drugi grad da studira, on me pita zasto, ja mu rekla zbog mene...
Cetvrta noc: saznala sam da je u nekoj diskoteci, otrcala sam tamo i kao slucajno srela, tu smo pricali, otisli pored neke reke, hteo da me poljubi nekoliko puta,okretala sam glavu, kasnije smo se poljubili...
Peta noc: na nekom smo slavlju, igrali smo zajedno, on mi rekao da ne moze da bude nista,ima devojku...

Inace ima vec 8meseca kako nismo zajedno,nemamo nikav kontakt.Da li mozda znaci da se necemo pomiriti i da se uzlaud nadam?
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: bivsi decko....... pre 4 godina 2 meseci #651

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Pa moze znaciti da se necete pomiriti, a mozda i ocete, mada mozda to sto ga sanjas moze znaciti zelju da opet budes s njim, da ste opet zajedno. Ti se po meni kroz svoje snove boris sa svojim osjecanjima. Najbolji nacin da saznas mozes li opet biti s nim njim jeste da porazgovatarate ti i on, naravno ako jos uvjek pricate, nikad nije ni za sta kasno, mozda i on dalje zeli da budete zajedno, ne gubi nadu.

Odg: bivsi decko....... pre 4 godina 2 meseci #652

• dragana92
  • dragana92's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Junior Boarder
  • Poruka: 20
Hvala puno na odg. pa jeste postoji zelja da budem ponovo s njim. Nismo u svadji, normalno smo se rastali, ali se ne cujemo. Volela bih da znam da li mu je jos uvek stalo do mene, ali to nikako nije moguce.:-/ Ne mogu da mu se javim, jer proslo je dosta vremena od naseg rastanka. Nadam se da ce me on potraziti, ali kako vreme prolazi nada se polako gubi.:-/ ali opet nikad se ne zna...

Odg: bivsi decko....... pre 4 godina 2 meseci #653

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Nista i drugi put :-). Razumijem te, mozda on tebe potrazi. zelim ti od srca da on tebe potrazi da budes srecna

Odg: bivsi decko....... pre 4 godina 1 mesec #657

• strawberry
  • strawberry's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 17
isto i ja sanjam svog bivseg decka sa kojim nisam vec godinu i po. jos uvek ga sanjam, eto bas sam ga sinoc opet sanjala. nismo u kontaktu mada je on imao neke pokusaje da me vrati ali ja nisam htela da oprostim. eto, sinoc se opet pojavio, a tu je bio i moj sadasnji. bivsi je dolazio po mene i govorio mi: trebala si me tada islusati, nista nije znacila ta situacija, trebala si mi oprostiti... isto se i preksinoc pojavio, bili smo na neki vikend i sve je bilo najnormalnije. ja sam nekoliko puta napisala svoje snove i molila za odgovor ali niko mi ne odgovara a ja se i dalje mucim. znaci, prema mom iskustvu, to sto ga tolko sanjas oznacava tvoju zelju da budes s njim, ali u mom se slucaju to pokazalo kao obostrano zato sto sam i ja imala iste te snove a rekla sam ti da je i on zeleo da se pomirimo.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.535 seconds