Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Da li ima nade za nas...? 2 deo :D

Da li ima nade za nas...? 2 deo :D pre 4 godina 2 meseci #644

• DanijelaVa
  • DanijelaVa's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Posto ima mnogo snova u kojima smo on i ja zajedno, ispricacu ti ovaj od nocas. Sinoc sam saznala da je moguce da je u vezi sa nekom devojkom... Razmisljala sam o njemu pre nego sto sam zaspala. Samo da kazem, sanjala sam ali sam bila svesna da sanjam... San pocinje ovako... Mi smo u dvoristu mog prvog komsije i za stolom sede ljudi koje znamo i on i ja, ali nismo bliski sa njima, ali tu je jedna devojka... Odjednom pozelim da mu kazem sve sto osecam o njemu... I setamo se, ali idemo sve u krug, kakvog je oblika komsijino dvoriste, i samo idemo u krug... Pre neko vece me je dodirnuo po ramenu i ja u snu osecam da me je dodirnuo po laktu. xD apsurd... I ja mu priznajem sve svoje emocije prema njemu i onda jedna devojka koja sedi za stolom skace i govori kako ja nemam prava na njega i da je on njen, a onda ja placem i izvinjavam joj se...
San od preksinoc je bio takav da on odlazi, ali da ima nesto da zavrsi pre tog odlaska. I u stvarnom zivotu ce on otici iz ovog grada za nekih 5meseci... Znam da smo samo zavrsili nesto zajedno, ali ne znam sta tacno i onda sam ja na nekom imanju i drzim u ruci njegovo pismo, ali on je otisao...
U trecem snu smo samo on i ja i ljubimo se na nekoj zurci ili tako nesto, ali taj san vec zaboravljam. U horoskopu su mi i onako snovi, da tako kazem izrazeni, i imam jaku intuiciju i culnost...
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Da li ima nade za nas...? 2 deo :D pre 4 godina 2 meseci #645

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Ja mislim da ce ti vi bit zajedno, ali po tvojiom snvovima bi trebalo da budes s njim ali poslije odredjenog vremena, mozda poslije tih 5 mjeseici budete zajedno ali moras mu io stvarnosti priznati osjecanja koja gajis prenme njemu jer mozda i on to isto osjeca prema tebio a boji se da ti prizna, a to sto ste u snu zavrsili nesto zajedno je pozitivno jer sugrerise da vas nesto spaja u stvarnom zivortu , a i pismo po meni predstavlja neeko slatko iscekivanje.

Odg: Da li ima nade za nas...? 2 deo :D pre 4 godina 2 meseci #646

• DanijelaVa
  • DanijelaVa's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Pa vidis, i meni se isto javlja. Jedini mi problem predstavlja ova devojka, koja se javlja i u snu a mozda i u stvartnosti... Mislim da bih energijom misli mogla da ga nekako prizovem, samo sto je to dosta tesko...

Odg: Da li ima nade za nas...? 2 deo :D pre 4 godina 2 meseci #647

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Mozda i mozes, ja to stvarno nisam nikad pokusavala pa ne znam kako ide to prizivanje energijom misli, a ta jdevojka uj snu ne mkora znaciti da postoji i na javi, mozda ti ona u snu predstavlja neku prepreku koju moras prevazic da bi bila s njim, a ti se mozes raspitat da li ta djevojka postoji i u stvarnosti, mozda ti moze pomoci pozitivno razmisljanje tipa da razmisljas kako ce te on nazvati i priznatoi kako on gaji jake emocije prenma tebi kao i ti prema njemu, za tu energiju misli mogla bi da se informises na sajt www.knjigasjenki.com, i udjes i prijavise se na njihov forum prvo se registrujes i onda im to pitanje mozes postavit trebalo bi brzo da ti odgpovore.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.538 seconds