Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: San koji me brine, molim za tumacenje

San koji me brine, molim za tumacenje pre 4 godina 2 meseci #616

• fenix
  • fenix's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
Kako znam da sanjati zmije nije bas dobro, brine me jedan jako cudan san...
Naime sinoc sam sanjala da tri djecaka drze u rukama jako male, tanke zmijice, ali jako opasne, otrovnice.
Ja ima prilazim i odjednom sve tri zmijice ulaze u moje ruke...Ja mogu tacno da ih vidim kako mi se krecu ispod koze i idu od miske do sake...
Prilazim doktoru koji se tu odnekud nasao i molim za pomoc. On mi razrezuje taj dio koze od sake do miske (pri tome mi objasnjva kako ce mi tu dozivotno ostati oziljak, poput ogrebotine) i vadi jednu zmiju (ta je najveca). Kida joj glavu i ubija je.
Ostale su jos dvije u drugoj ruci, ali one su manje i ne tako opasne (kako ja u tom trenutku mislim).
One se spustaju dolje, ka saci...Vidim ispod koze njihovo kretanje...Tada otvaram saku i okrecem je ka dolje, ka podu i vidim kako mi se iz sake sliva vise sukrvica, nego krv...
Tu se san zavrsava, tako da ne znam da li su preostale dvije zmijice u mojoj ruci tamo i ostale i da li su iskrvarile one ili ja...
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: San koji me brine, molim za tumacenje pre 4 godina 2 meseci #618

zmije su dusmani,znaci da imas dusmana oko sebe.dobro je da je doktor odseko glavu velikoj zmiji,ubio ti dusmana i to velikog,male zmije-mali dusmani...ostali su kraj tebe u okruzenju..velikog dusmanina si na neki nacin pobedila..ali koji covek na kugli zemaljskoj nema lazne prijatelje i dusmane..

Odg: San koji me brine, molim za tumacenje pre 4 godina 2 meseci #638

• Jelena88
  • Jelena88's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 8
definitivno zmije znace dusmane..cim su dosle iz ruku tih decaka mozda ti u stvarnosti dolaze od nekih na izgled "nivnih" osoba..dobro je sto je ubijena..ali krv ne valja videti u snu.Bitno je da te nije bolelo..
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.544 seconds