Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: vanzemaljci

vanzemaljci pre 4 godina 2 meseci #613

• maydza
  • maydza's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 10
Krajnje cudan san..svemirski brod se spushta u moj komshiluk..stvorenja (ali koja ne vidim)koja iz njega izlaze crevom izazivaju pozhar svuda u blizini..ja sam u strahu i vrishtim i vuchem majku i brata iz kuce da se spasimo..odlazimo na neko mesto koje je kao okruzheno vodom i bezbedno je..unapred hvala na tumachenju..
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: vanzemaljci pre 4 godina 2 meseci #614

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Mozda tvoj san ,ima prekognitivno znacenje, tj da predvidja buducnost a mozdai n i ne, negdje sam citala da kad sanjas vanzemaljce to zanci da se osjecas ko stranac, ostalo ne znam sto bi moglo znaciti. Da se nadovezem ja sam prije 5 godina sanjala isto vanzemlajsce, i sad je bio masu cudan i jos uvjek ga se sjecam, a sanjala sam kako vanzeml;jci izranjaju iz vode pored moje kuce tj izranaju iz mora jer je preko puta moje kuce plaza, a drugi dio ovog sna je kako se ja sa deckom nalazim u inostraanstvo mislim da je amerika u pitamjju i ja sam naslonjena na crbveni ferari i drzi cerku u rukama prelijepu plavokosu i plavooku djevojcicu, nemam cerku na jabvi nego sam samo sanjala da je imam i moj decko stoji pored mene i pored nas prolaze neki ljudi, i m ja pitamjednog straijeg covjeka na engleskom jeziku kojim jezikom prizcaju ovi ljudi a on odgovaera nijednim oni su vanzemaljciui, veoma cudan san koji ni dan danas nisam uspjela da protumacim, a vrlo je moguce da ima pregognitivni znacaj, nadovezah se bna tvoj sn san.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.498 seconds