Mozda tvoj san ,ima prekognitivno znacenje, tj da predvidja buducnost a mozdai n i ne, negdje sam citala da kad sanjas vanzemaljce to zanci da se osjecas ko stranac, ostalo ne znam sto bi moglo znaciti. Da se nadovezem ja sam prije 5 godina sanjala isto vanzemlajsce, i sad je bio masu cudan i jos uvjek ga se sjecam, a sanjala sam kako vanzeml;jci izranjaju iz vode pored moje kuce tj izranaju iz mora jer je preko puta moje kuce plaza, a drugi dio ovog sna je kako se ja sa deckom nalazim u inostraanstvo mislim da je amerika u pitamjju i ja sam naslonjena na crbveni ferari i drzi cerku u rukama prelijepu plavokosu i plavooku djevojcicu, nemam cerku na jabvi nego sam samo sanjala da je imam i moj decko stoji pored mene i pored nas prolaze neki ljudi, i m ja pitamjednog straijeg covjeka na engleskom jeziku kojim jezikom prizcaju ovi ljudi a on odgovaera nijednim oni su vanzemaljciui, veoma cudan san koji ni dan danas nisam uspjela da protumacim, a vrlo je moguce da ima pregognitivni znacaj, nadovezah se bna tvoj sn san.