Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Pomozite mi da protumacim jako cudan san ...

Pomozite mi da protumacim jako cudan san ... pre 4 godina 3 meseci #607

Vec nekoliko dana sanjam veoma cudne snove,ovaj je najcudniji...
Sanjala sam da sam kod kuce,sedim za kuhinjskim stolom sa mamom,tatom i ujnom. Pricali smo. Odjednom sam pocela da vicem i histerisem kako ce doci neki covek,jer zeli da me ubije. Pricala sam kako se krije u dvoristu i samo ceka mrak kako bi upao u kucu i ubio me. Mrak je pao,a ja sam sve vise i vise histerisala i osecala strah. Znala sam kako taj ubica izgleda i sada ga se secam,imam utisak kao da ga poznajem. Imao je belu kosu,bio je jako krupan i nabildovan,na licu mu se videlo zlo,bes,mrznja. U snu sam videla kako je jednoj devojci smrskao glavu,rukama i to sam govorila roditeljima i ujni,ali oni nisu shvatali. Bila sam sigurna da ako odem u svoju sobu da cu biti bezbedna,jer taj covek,iz nekog razloga,nece moci tamo da ode. Sve je izgledalo kao na javi... Kada sam se probudila i dalje sam osecala taj strah,ali sam se smirila znajuci da sam u svojoj sobi...

Cesto sanjam da zele da me ubiju,povrede... :(

Molim vas,pomozite mi da protumacim ovaj san,jer sam ubedjena da nesto znaci... :dry:

Hvala unapred :)
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Pomozite mi da protumacim jako cudan san ... pre 4 godina 3 meseci #610

• honeyns87
  • honeyns87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
Imala sam slicane kosmare (to mi je prikladnija rec).Ono sto sam ja kasnije shvatila jeste da sam bila u stanju povisene aksioznosti.Zatrpana si brigama,svesna si da te neko povredjuje,ali nisi u stanju to sama da resis i treba ti pomoc bliznjih.Ta soba si ti sama i samo sa samom sobom se osecas sigurno i bezbedno.Postoji svet sigurnosti i izvan tebe,ali prvo eleminisi svoju krivenu boljku.Podvesti ti kazuje da je neko kog si potisnula,tvoj kamen spoticanja.Tako je bilo bar u mom slucaju,problem je sto sam snom pocela da se bavim kasno,kad je vec bilo vidno ko je ta osoba.Pozz:kiss:

Odg: Pomozite mi da protumacim jako cudan san ... pre 4 godina 2 meseci #635

• Jelena88
  • Jelena88's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 8
cista aksioznost..slazem se
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.558 seconds