Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: mozda vam se cini glupo ovo sto pisem, ali....

mozda vam se cini glupo ovo sto pisem, ali.... pre 4 godina 3 meseci #602

• strawberry
  • strawberry's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 17
sanjala sam kako su se moj sadasnji decko kojeg mnogo volim i bivsi decko koji me jako povredio potukli u snu. nasli smo se u istom drustvu i bivsi je isprovocirao sadasnjeg pa sam ih morala razdvajati. nije da je nesto bitno ovako ali bivseg sanjam u razlicitim oblicima zadnjih godinu i po dana, obicno kad ga nema duze vreme, pa se pojavi u snu, dobijem neki glas u realnom zivotu da me jos uvek nije preboleo i da ne moze sebi oprostiti to sto mi je napravio. ranije kad sam ga sanjala znala sam da je to bilo zato sto sam ga jos uvek volela, ali sada sam vec pola godine u vezi sa covekom svog zivota i stvarno ga mnogo volim, znaci prevazisla sam bivseg u realnom zivotu ali se jos uvek pojavljuje u snovima.
primer jedne cudne situacije se desio letos...znaci on je upao u nekim problemima a ja sam u medjuvremenu saznala neke stvari koje su mogle da mu pomognu ali nisam htela da ga zovem da ne bi ulazila u kontakt, pojavio mi se u snu (valjda zato sto sam razmisljala kako da mu javim to sto sam znala), osecala sam se nekako lose, i nedelju dana nakon toga poslao mi sms da me cele noci sanjao i da se nada da sam dobro. znaci ovo ne moze nikako biti koincidencija. evo ga zadnjih mesec dana skoro svake noci se pojavi, makar izdaleka. jel neko zna kako da maknem ovu osobu iz podsvesti ili iz snova?! osecam se lose sto mi se jos uvek pojavljuje, skoro uvek ispricam svom decku da se ne bi osecala ko da ga varam.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.463 seconds