Sanjala sam sebe u vencanici, imala sam veo, drzala sam u ruci bidermajer... stojim u svojoj sobi i gledam sa u ogledalo... bila sam prelepa... trebala sam da se udam za decka kojeg nikad nisam videla ni upoznala(ni u snu nisam videla njegovo lice).. trebala sam da podjem u opstinu.. rekla sam mojima neka idu, ja cu da dodjem.. otisli su.. samo otac ostao sa mnom... tad sam se svadjala sa njim, jer nisam htela da se udam, posto ne poznajem tog decka, govorila sam mu '' sta ako je ruzan ?! ''... otac mi je rekao da moram da se udam, nema nazad sad...(otac mi se nije prikazao u snu, samo sam cula njegov glas iz druge sobe)... ja i dalje stojim.. obula sam bele nanule i odjednom mi se vencanica smanjila i bila iznad kolena... pogledala sam kroz prozor i videla kako stoji mladozenja sa nekoliko devojaka ispred kapije.. ali ni tad mi se nije prikazalo njegovo lice..samo sam videla sta je obukao..odelo mu je bilo teget..a kosulja nezno plave boje...imao je cvet bili sto nose mladozenje.. posle dolazi sestra kod mene i javlja mi kao da je stigao mladozenja.. i ja pitam ''kakav je?'' a ona kaze da je '' lep i ima tri mladeza iznad gornje usne '' .... ja krenula da izadjem iz sobe i rasturio mi se san.......

(( nisam ni videla tog decka...