Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Molim Vas pomozite mi da protumacim san?!

Molim Vas pomozite mi da protumacim san?! pre 4 godina 3 meseci #595

• dragana92
  • dragana92's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Junior Boarder
  • Poruka: 20
Sanjala sam sebe u vencanici, imala sam veo, drzala sam u ruci bidermajer... stojim u svojoj sobi i gledam sa u ogledalo... bila sam prelepa... trebala sam da se udam za decka kojeg nikad nisam videla ni upoznala(ni u snu nisam videla njegovo lice).. trebala sam da podjem u opstinu.. rekla sam mojima neka idu, ja cu da dodjem.. otisli su.. samo otac ostao sa mnom... tad sam se svadjala sa njim, jer nisam htela da se udam, posto ne poznajem tog decka, govorila sam mu '' sta ako je ruzan ?! ''... otac mi je rekao da moram da se udam, nema nazad sad...(otac mi se nije prikazao u snu, samo sam cula njegov glas iz druge sobe)... ja i dalje stojim.. obula sam bele nanule i odjednom mi se vencanica smanjila i bila iznad kolena... pogledala sam kroz prozor i videla kako stoji mladozenja sa nekoliko devojaka ispred kapije.. ali ni tad mi se nije prikazalo njegovo lice..samo sam videla sta je obukao..odelo mu je bilo teget..a kosulja nezno plave boje...imao je cvet bili sto nose mladozenje.. posle dolazi sestra kod mene i javlja mi kao da je stigao mladozenja.. i ja pitam ''kakav je?'' a ona kaze da je '' lep i ima tri mladeza iznad gornje usne '' .... ja krenula da izadjem iz sobe i rasturio mi se san....... :((( nisam ni videla tog decka...
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Molim Vas pomozite mi da protumacim san?! pre 4 godina 3 meseci #599

• malamila
  • malamila's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Imas li nekog bolesnog u familiji? Ne bi da te plasim ali ja kada sam sebe sanjala u vencanici tata mi je umro...Tada nisam imala pojma sta to znaci mislila sam da cu se uskoro udati i da je san lep, posle sam cula da to inace znaci bas smrt...ne mora da znaci ima citala sam da su neke zene sanjale sebe u vencanici verovatno samo zato sto puno razmisljaju i mastaju o njoj pa im se nista ni ne desi...ali ja inace nikad nisam mastala da se udam u vencanici niti ikad bi, pa sam sanjala pa eto...

Odg: Molim Vas pomozite mi da protumacim san?! pre 4 godina 3 meseci #600

• dragana92
  • dragana92's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Junior Boarder
hvala na odg..:( pa nemam nikog bolesnog.... ni ja bas ne mastam o vencanju i tako to....:/ nadam se da nece nista lose da se desi... :(

Odg: Molim Vas pomozite mi da protumacim san?! pre 4 godina 3 meseci #605

• Pitija
  • Pitija's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Moderator
  • Poruka: 46
Snovi o venčanju mogu spadati u kategoriju snova o ispunjenju želja. Javljaju se kada postoji nešto što želimo u našem budnom životu što ili ne možemo da dobijemo ili verujemo da ne možemo da dobijemo.

Za većinu ljudi snovi o venčanju imaju duboko spiritualno, emocionalno ili psihološko značenje. U psihologiji Junga ovi su snovi znak spajanja suportnosti, što može da označava ravnotežu između muških i ženskih aspekata ili integraciju nekih aspekata čovekove arhetipske strukture, kao na primer integracija sopstvene senke, tj. retrogradnih delova sopstvenog karaktera i ličnosti.

Mnogi ljudi gledaju na venčanje kao na nalaženje svoje srodne duše. To ne mora da bude uvek istina. Jung smatra da je svaka osoba potpuna i celovita sama po sebi ako asimilira sve aspekte svoga bića, što podrazumeva i one aspekte koji nisu poželjni ili privlačni.

Sanjati o venčanju ili svadbi može takođe da simbolizuje novi početak za vas. Ovaj san može da znači i da ste naučili kako da izađete na kraj sa različtim delovima vašeg sopstva.

Videti venčanicu u snovima sugeriše nova prijateljstva i prijatne aktivnosti.

Odg: Molim Vas pomozite mi da protumacim san?! pre 4 godina 3 meseci #606

• dragana92
  • dragana92's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Junior Boarder
hvala puno na odg.....

Odg: Molim Vas pomozite mi da protumacim san?! pre 4 godina 2 meseci #636

• Jelena88
  • Jelena88's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 8
ja stojim pri tome da snovi svakom govore drugacije..kod mene vencanica znaci nesto mnogooo mnogoooo lose..
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.607 seconds