Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: tumacenje sna

tumacenje sna pre 4 godina 4 meseci #555

joj vec sam jednom ispisala, svasta nesto, ali izgleda nije proslo :(((

san je "gadan"

kao ostala sam u drugom stanju, neka teta (koja je ginekolog) treba da uradi abortus, uzima neku crvenu smjesu, kao mast, namaze zidove materice i to je to..bez bola ili bilo kakve nelagode (koje ja u snu ocekujem)...nakon toga iz mene izlaze kao komadi mesa, koze..sve na nekom crijevu, jedno za drugim..na gomilicu...na kraju crijeva oko, koje me gleda i jednom trepne..desno oko (negdje sam u tumacima procitala da je bitno koje je oko) i da smedje je..kompletno oko je smedje

molim vas pomozite mi da rastumacim san...vec neko vrijeme se dogadja da sanjam san koji se kasnije ostvari..nije problem kada san ima lijepo znacenje, ali kada znacenje nije fino :(((

zbog toga sam odlucila da potrazim grupu, forum, ljude koji se razumiju i bave tumacenjem snova...

hvala puno!
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: tumacenje sna pre 4 godina 4 meseci #559

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Po meni drugo stanje u snu predstavlja to da nesto novo treba da se rodi u tvom zivotu tj da se nesto novo desi nova ljubav neki uspjeh novo prijateljstvo ili slicno.Taj neki uspjeh ili taj neki novi dogadjaj sto treba da se desi izgleda ce cekat malo vise b vremena tj ti ces sacekat taj novi dogadjaj duxzre vrijeme da se dofgodi jer si ti u zivotu dosta povrijedjena.To sto iz tebe izlaze komadi mesa, i ostali djelovi tijela po meni znaci da si ti veoma povrijedjena , da ti je povrijedjena dudsa, tj unutrasnja povreda.Po meni san ne bi trebao da te plasi i ne bi trebao da se odstvari nego ti dsamo signalise da si veoma povrijedjena ili cak u nekom stanje tuge ili depresije.Ovo je moje tumacenje tvog sna pa se ti javi da prodiskutujemo o tyvom snu.
Pozdrav.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.522 seconds