Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Pomozite mi da resim ljubavne jade :-D

Pomozite mi da resim ljubavne jade :-D pre 4 godina 4 meseci #554

• dacha
  • dacha's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
Raskinuo sam sa devojkom koju jako volim pre mesec dana...Retko mi se desava da se secam sta sanjam, ali sada non-stop sanjam nju... U proteklih nedelju dana sanjao sam je cetiri puta i to kako:
1. Mi njena sestra javlja da se porodila i da je dobila devojcicu koja je moja...
2. Trazim je na mestu gde radi, nalazim njenu dobru drugaricu koja me doziva, ja prolazim ne osvrcem se i na kraju hodnika ugledam nju...
3. Dan njenog vencanja, veselje u njenoj kuci, ja stojim i sve gledam...
4. Sedim u kaficu sa drustvom, pijan, ona mi prilazi i kaze da hoce da se vidjamo,,ali da potpisem da niko nece saznati, odbijam, odlazi besno, salje mi poruku posle par minuta, odlazim da pricam sa njom, opet je odbijam,krecem kuci u po mraku i na mene ide ogroman crni kamion....

Da li mi mozete pomoci, i reci sta ovo znaci...Hvala!:dry:
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Pomozite mi da resim ljubavne jade :-D pre 4 godina 4 meseci #560

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
e ovako ti si jos uvjek veoma vezan za nju iako ste raskinuli, a sve sto sanjas predstavlja tvoje strahove jer se ti bojis da ona ne nadje drugog decka da se ne uda ili slicno tome. Ti mozda taj strah ne pokazujes na javi, mozda si na jvi hrabar i fdrzis te emocije u sebi i ne pricas nikom o njoj na javi i gledas nda je zaboracvis, ali u snovima se sve ono sto potiskujes manifestuje i cak i podsvjest tvoja se aktivira pa je vrlo mopguce zato da je sanjas jer je jos uvjek volis i zzelio bi da se pomirite i puno ti znaci. Moj savjet ti je da pokusas da se pomiris s njom ako je to ikako mogucu buduci da vidim da poslije mjesec dana poslije mjesec dana raskida gajis jaka osjecanja prema njoj, pa pokusaj da se pomirite, po meni nije kasnno ni za stra ako je prava ljubav u pitanju. Ti mi se javi da malo vise prodiskutujemo o obvom tvom problemu.
Puno srece.
Pozdrav

Odg: Pomozite mi da resim ljubavne jade :-D pre 4 godina 4 meseci #567

• dacha
  • dacha's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
Hvala na tumacenju....Zaista je volim, ali pokusao sam sve, nismo se pomirili, i rekao sam joj da je necu traziti...Jako sam ponosan sto se toga tice i umro bi,ali je vise potraziti necu...Ponosna je i ona,ali se nadam da ce me potraziti u skorije vreme...
Jos jednom hvala!
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.519 seconds