Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: shtikla

shtikla pre 4 godina 4 meseci #547

• maydza
  • maydza's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 10
Proshlu noc sam imala veoma burne i nekoliko razlichitih snova. Sanjala sam jednu osobu koju dugo nisam videla i ona mi se narednog dana javila porukom. Secam se dobro jednog dela sna, koji bi volela da mi protumachite. Silazila sam niz brdo, sa neke proslave, i slomila shtiklu. Do sada ste me odushevljavali tumachenjem mojih snova. Hvala unapred. Pozdrav.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: shtikla pre 4 godina 4 meseci #548

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
silaziti niz brdo moze znaciti neuspjeh u zivotu, ili da ce b vas neko povrijhediti, a to sto ste slomili stiklu moze znaciti da ce vam neko veoma povrijediti i slomiti vam srce, ili da ce vas razocarati osoba od koje to niste ocekivali, a isto tako moze znaciti da vas je vecx razocarala neka osoba i vi sate veoma slomljeni i tuzni zbog toga.To je moje tumacenje snova a ti se javi da prodisktujemo o tvom snu.
Pozdrav.

Odg: shtikla pre 4 godina 4 meseci #571

• maydza
  • maydza's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 10
Da, slazhem se..Bash sam i pomenula da sam te noci sanjala i osobu koja mi se dugo nije javila, i koja mi je veoma draga, i koja me je odmah sledeceg dana pozvala..Da, upravo ta osoba mi je neshto kasnije posle tog poziva slomila srce, ko ja shtiklu u snu..Veliki neuspeh za mene na ljubavnom planu..Hvala ti, i ovaj put si mi zaista puno pomogla da protumachim san..:*

Odg: shtikla pre 4 godina 4 meseci #573

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
nista:-),drago mi je da mogu bit od pomoci :-)
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.565 seconds