Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Kocnica

Kocnica pre 4 godina 4 meseci #546

• sanja85
  • sanja85's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 5
Sanjala sam kako krecem na vencanje devojke koja mi je u snu bas dobra drugarica,ali je u stvarnom zivotu ne poznajem.Nosila je prelepu belu vencanicu.Zanimljivo je to sto smo se nalazili u sumi,na jednom delu sumskog puta,na kraju malo vece uzbrdice cekali su nas nasi momci sa mladozenjom,dok smo mi,mlada,moja sestra,najbolja drugarica i ja pokusale da dodjemo do njih.Bile smo u kolima,koja su u jednom trenutku krenula unazad,kako osoba koja je sedela za volanom(ne secam se ko) nije znala sta da radi,posle kratke rasprave presla sam sa zadnjeg na suvozacevo mesto i podigla rucnu.Nakon toga smo uspele da krenemo i kada smo konacno krenule uz uspon i bile blizu cilja,probudila sam se.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Kocnica pre 4 godina 4 meseci #552

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
To sto u snu kreces na vjencanje najbolje drugarice u snu koju j ne poznajes u stvarnom zivotu moze znaciti da posmatrartas stvari koje ti se desavaju u zivotu/.Bijela vjencanica po meni simbolizuje cistocu , nevinost, dobrotu iromanticnost sve u svemu mislim da ta vjencanica ima pozitivno znacenje.suma ima 2 znacenje zavisno jesi li sanjala sumu koja je sva zelena i osvjetljena ili je suma bilia tamana, ako si sanjala da je suma svjtla i zelena znavci da se nalazis u srecnom periodu svog zivota,a tamna da se osjecas tuzno i slomljeno i razocarano u zivotu.Veca uzbrdica je veci problem koji imas u zivotu koji treba da rijesis.To sto su kola kreniula unazad znaci neki neuspjeh u tvom zivotu ali to sti si podigla rucnu znaci da ces rijesiti tvoj problem ili da ce nekom pomoc kad mu pomoc bude najpotrebnija.To znaci povuci ces kocnicu i u svom zivotu i neces dozvolit da ti se ruzne stvari desavaju a probleme ces udspjesno rijesit. To sto ste na kraju usphjeli da krenete niz uzbrdicu i stio ste bili blizu cilja znaci uspjeh, dogodice toi se neki uspjeh u tvom zivotu.Ovo je moje tumacenje tvog sna a ti se javi da prodiskutujemo o tvom snu.
Pozdrav.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.523 seconds