Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: pomozite....

pomozite.... pre 4 godina 4 meseci #542

• marija2010
  • marija2010's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Nocas sam sanjala grozan san....sanjam kako sam pretucena skoro pa do smrti,pa me takvu pokazuju okolo....onda bezim automobilom po nekim seoskim putevima a neko hoce da me ubije ogromnim kamionom,za milimetar izbegavam sudare...pa se pojavim na poljani sa grmovima trnja sa kupinama,kupine osecam u ustima....i tu me neko juri,ne vidim ko,samo znam da je tu i znam da ce me ubiti....neverovatno,sva se tresem jos....
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: pomozite.... pre 4 godina 4 meseci #549

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
ti bjezis od nekih problema koje imas u svom zivotu.To sto si pretucena u snu moze znaciti da te je neko ranio ili razocarao jednostavno ubio u pojam i tome slicno tu moze biti u pitanju slomljeno srce zbog ljubavu, izdaja prijatelja i sl, to sto te pokazuju okolo pretuceno moze znaciti da ljudi ili osoba koja te je povrijedila zeli da te vidi slomljenu tuznu i ocajnu.u snu bjezis od problema koje imas u zivotu jer ne mozes ili nre zelis da ih rijesis, ali ti problemi su ti za petama, kamion u trvom snu predstavlja tvoje problrme koji su ogromni jer je kamion ogroman, to sto si izbjegla kamion znaci da ces na kraju ipak uspjeti da rijesis svoje probleme.po meni opet se pojavljuju neki problemi y u tvom zivotu i ti ih veoma tesko dozivljavas kao da te nemas izlaza iz njih, pa zato u snu ojecas kupine u ustima.Ti osjecasa tvoje problemr ali im ne dajes dovoljno vaznosri da bi ih rijesila,imas kao neki strajh da rijesis tvoje probleme i zato znas da ce te ta osoba i sbna ubit i strah te je u snu.Po meni ti tvoji problemi ce tre unistiti ako ne krenes da ih rijesavas jer su ti oni stalno nad hglavom i zadaju ti teret.Moze isto zanciti ovaj san da imas nekoh u tvojoj blizini ko vrsi stalni pritisak na tebe ko te ns neki nacin muci i da ti zelis da pobkjegnes od tog pritiska ali nemas sbnage.Ovo je moje tumacenje tvog sna ati se javi da prodiskutujemo o tvom snu.
Pozdrav.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.519 seconds