Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: insekti

insekti pre 4 godina 4 meseci #533

• sanja85
  • sanja85's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 5
Da li neko moze da mi pomogne da protumacim san?Sanjam ga poprilicno cesto,uvek samo u prirodi,nekada je u pitanju park,nekada planina,sve je lepo zeleno oko mene.Uvek su tu ljudi koje poznajem,ne tako bitni u mom zivotu.Nekada je u pitanju prelep suncan dan,a nekada vece.Nista se bitno ne desava,ali se san uvek zavrsava tako sto mi hiljadu skakavca ulazi u usta ili hiljadu krpelja krece na mene...Unapred hvala:huh:
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: insekti pre 4 godina 4 meseci #534

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
park oznaca nesto lijepo u tvom zivotu pogotovo ako je zelen.,planina koliko su visoki tvoji ciljevi u zivotu tj koliko si spremna da bi postigla ono sto zelis,zeklenilo je mir u tvom dusi ili u zivotu.prelijep suncan dan oznacava da ti je unutrasnjost lijepa tj fda si ti u vedrom raspolozenju i da si poztivna, avece da su ti osjecanja mracnija i da se ti osjecas nekako mracno tuzno i povucveno u sebe.To sto ti skakvaci ulaze u usta moze predstavljati da tebe nesto optrecuje u zivotu da ti staklno ulazi u glavi da stalno imas neke probleme koje jos nisi rijesila, da imas neki teret u zivotu.ovo je moje tumacenje sna ti se javin da mi kazes svoje misljenje o svemu tomne i da prodiskutujenmo o tvom snu/
pozdrav.

Odg: insekti pre 4 godina 4 meseci #545

• sanja85
  • sanja85's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 5
Hvala!Tako nesto sam i ja mislila za park i planinu,jedino su me insekti mucili :) ali mislim da si upravu,hvala jos jednom,poz:;)

Odg: insekti pre 4 godina 4 meseci #551

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
nista:-) pozdrav.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.536 seconds