Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: moj san

moj san pre 4 godina 4 meseci #530

• Arijadna
  • Arijadna's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
Sanjala sam da imam nastup u pozoriste u mom gradu.Moje dvije poznanice su odigrale svoju tacku,a ja sam sama pocela svoj spontani ples.U publici su bila djeca,koja su me gledala sa svojim krupnim,bistrim ocima jako zainteresovano,dok su roditelji poceli da izlaze jer im je bilo jako dosadno.Poslije predstave djeca su htjela da razgovaraju sa mnom,bas su bila zivo zainteresovana i ljubopitiva.:P Sto bi to moglo da znaci ,mozete li mi reci i napisati pojasnjenj.Hvala ...
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: moj san pre 4 godina 4 meseci #531

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
nastup u pozoriste je u stvari tvoj zivot tvoj nastup u zivotu tvoj nacin nakoji nastupasa u zivotu.Svi u zivotu igramo uloge kao u predstavama tako su i tvoje drugarice odigrale svoju ulogu u prestavi u tvom snu sto meze znaciti da su ti u zivotu uradili ili pomogli u nekim bitnim stvarima u zivotu ili da ce te napustit, jer odigrati je zavresanma radnja u proslosti a moguce je da su te i u zivotu neke prijateljice napustile, to sto si sama pocela svoj sopsteveni ples znaci da si samouvjerena o i da ne zavisis ni od koga da veselo kroz zivot hodas i slobodno da hodas kroz zivpot a spontani ples oznacava da si mirna i zadovoljna zivotom i da ti sve ide od ruke i sve radis s lakocom i sa spontanoscu u zivotu a moguce je da si na javi spontana osoba, to sto nisi odigrala sa prijateljicama svoju predstavu znaci da ne zavisis od prijatelja i da mozes bez nekih prijatelja i da ti je dovoljna odabrana grupa prijatelja i da kreces dalje u zivotu ako te neko od prijatelja povrijedi. DJECA su u na javi tvoji posmatraci tj prijatelji, rodbina, decko ako kga imas i sl, koji sa tobom prate tvoj korak i nastupe u zivotu i oni su zainteresovani za tvoj zivot zato siu te gledali zainteresovano, ato sto su djeca htjela da razgovaraju i bila zivo zainteresovana i ljubopitiva moze znaciti da su i takvi ljudi iz tvoje okoline i ljudi sa kojima su u stalnoj komunikaciji kao sto su roditelji, prijatelji itd.mada djeca mogu predstavljati nesto njezno carobno pametno i nedodirljivo jer djeca su mali andjeli, tako moze biti da te djeca na javi stvarno vole i da tyraze drustvo, pa si mozda zbog toga ovo sanjala, mozda u zivotu napravis cime ces odusevit i djecu i tvoje ostale posmatrace i pratioce u zivotu, i to isto moze znaciti tvoj san. Navela sam ti sva moguca tumacenja sna da bi imala jasniji pregled u snove, e sad koji je naispravniji od njih ti sama vidi, ja sam ti rekla moje misljrenje. Ovo je moje tumacenje sna pa ti se javi da prodiskutujemo o tvom snu i da vidim sto mislis o mom tumacenju sna,. Nadam se da cemo se uskoro cuti:-).
Pozdrav

Odg: moj san pre 4 godina 4 meseci #532

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
te tvoje poznanice mozda uskoro nece bit tyvoje poznanice nego ce ti okrenut ledja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.514 seconds