nastup u pozoriste je u stvari tvoj zivot tvoj nastup u zivotu tvoj nacin nakoji nastupasa u zivotu.Svi u zivotu igramo uloge kao u predstavama tako su i tvoje drugarice odigrale svoju ulogu u prestavi u tvom snu sto meze znaciti da su ti u zivotu uradili ili pomogli u nekim bitnim stvarima u zivotu ili da ce te napustit, jer odigrati je zavresanma radnja u proslosti a moguce je da su te i u zivotu neke prijateljice napustile, to sto si sama pocela svoj sopsteveni ples znaci da si samouvjerena o i da ne zavisis ni od koga da veselo kroz zivot hodas i slobodno da hodas kroz zivpot a spontani ples oznacava da si mirna i zadovoljna zivotom i da ti sve ide od ruke i sve radis s lakocom i sa spontanoscu u zivotu a moguce je da si na javi spontana osoba, to sto nisi odigrala sa prijateljicama svoju predstavu znaci da ne zavisis od prijatelja i da mozes bez nekih prijatelja i da ti je dovoljna odabrana grupa prijatelja i da kreces dalje u zivotu ako te neko od prijatelja povrijedi. DJECA su u na javi tvoji posmatraci tj prijatelji, rodbina, decko ako kga imas i sl, koji sa tobom prate tvoj korak i nastupe u zivotu i oni su zainteresovani za tvoj zivot zato siu te gledali zainteresovano, ato sto su djeca htjela da razgovaraju i bila zivo zainteresovana i ljubopitiva moze znaciti da su i takvi ljudi iz tvoje okoline i ljudi sa kojima su u stalnoj komunikaciji kao sto su roditelji, prijatelji itd.mada djeca mogu predstavljati nesto njezno carobno pametno i nedodirljivo jer djeca su mali andjeli, tako moze biti da te djeca na javi stvarno vole i da tyraze drustvo, pa si mozda zbog toga ovo sanjala, mozda u zivotu napravis cime ces odusevit i djecu i tvoje ostale posmatrace i pratioce u zivotu, i to isto moze znaciti tvoj san. Navela sam ti sva moguca tumacenja sna da bi imala jasniji pregled u snove, e sad koji je naispravniji od njih ti sama vidi, ja sam ti rekla moje misljrenje. Ovo je moje tumacenje sna pa ti se javi da prodiskutujemo o tvom snu i da vidim sto mislis o mom tumacenju sna,. Nadam se da cemo se uskoro cuti:-).
Pozdrav