Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Moj san o Bogu

Moj san o Bogu pre 4 godina 4 meseci #514

• marija2010
  • marija2010's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Sanjam kako mi ljudi kojima sam davno pomogla provaljuju u stan i odnose sve sijalice,kad se vratim sve je u mraku..pokusavam nazvati pomoc ali zbog mraka nista ne vidim trazim pomoc sa prozora ali mi upada u stan,kroz prozor(zatvoren),muskarac,visok,mrsav,plasim ga se,a opet osecam mir pored njega....napada me i siluje me,molim ga da me pusti ali i uzivam,njezan je...niko mi ne zeli pomoci...kad je sve gotovo kazem mu da mi smeta mrak i on obasja sve,sve bljesti...i ja shvatam da je on Bog,bukvalno...smeska se.....ja se budim..San me jako uznemirio jer nikad nisam sanjala nista slicno.Ne znam sta bi mogao da znaci???
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Moj san o Bogu pre 4 godina 4 meseci #523

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
ti ljudi u tvom snu ozancavaju tvoje probleme po meni ti se gusis u tim problemima i nalazis se u nekoj tami u trentunojm zivotu, n ti ljudi sto su tu odnjeli sijalice moze znaciti da su te ti ljudi povrijedili i odnjeli jedan dio tebe, to jest slomili su te u necemu, ili se ti jednozstavno nalazis u mraku u stvarnom zivotu, mislim na mrak pod tim da se nalazis iu depresijii ili da si tuzna li razocarana, mrak gledam kako ogledalo tvoje psihe.Ti trazis u stvarnosti da ti se pomogne da rijesis svoje probeleme ili da izadjes iz depresija, razocarenja ili sl tome.Taj muskarac preedstavlja osobu koja ce ti pomoci u zivotu neocekivano i od koga neces ocekivati pomoc, ali u isto vrijeme ti se te pomoci bojids jer ne zelis svoju promjenu pa zato se u snu bojis tog muskarca. To sto je on obajsajao mracni prostor je mnohgo pozitvno jer po meni to znaci da ce on vratiti srecu u tvoj zivot i vratiti osmjehna lice, a mozda to prestavlja da ces ubrzo upoznati tvoju novu ljubav koga ces k gledati kao boga s kojim ces uzivati i osjecat se kao princeza.Bog po meni predstvalj a mir spokoj, ljubav, svjetlost na zivotnom putu i mnogi pozitivnih stvari. San ti nagovjestava lijepe stvari.Ovo je moje tumacenje tvog sna a ti se javi da mi kazes sto mislis o mom tumacenju i da prodiskutujemo o tvom snu.
Pozdrav

Odg: Moj san o Bogu pre 4 godina 4 meseci #535

• Pitija
  • Pitija's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Moderator
  • Poruka: 46
Naučite da razlikujete dobre od loših energija, dobre karaktere od loših karaktera. Ako vam se nadnaravno čini kao dobro, dali je dobro? Bolje je biti sam nego u lošem društvu. Nemojte se plašiti samo razlikujte.

Odg: Moj san o Bogu pre 4 godina 4 meseci #543

• marija2010
  • marija2010's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
hvala na odgovorima,ali nista od toga mi se ne desava,tj.trenutno je sve crno,u svakom aspektu mog zivota.....valjda ocekujem neku pomoc a ona ne stize niodkuda...vernik sam,verovatno zato Bog u mom snu,usamljena sam,verovatno zato san o muskarcu....

Odg: Moj san o Bogu pre 4 godina 4 meseci #550

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
ok u pravu z si za tvoje tumacenje sna zato da je zato muskarac u tvom snu zato sto su usamljena aisto tako i to za Boga.Mozda se sad ti je crno sbe u tvom zivotu ali po meni trebalo bi ubrzo da se desi nesto fino sto cete dic iz togh crnila pa zato svjetlost u tvom jsnu, ili su mozda sanjala svjetlost moze znaciti da ti svjetlost pruza sigutrnost.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.565 seconds