Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: crweno i belo

crweno i belo pre 4 godina 4 meseci #510

• tina991
  • tina991's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
Sanjala sam dan mog vencanja.Puno drugarica i poznanica su bile u mojoj sobi,pomagale mi oko spremanja,imala sam na sebi belu vencanicu,i svima naredjivala da se sve okiti crvenim cvecem.Cak sam i komsinici koja je drzala buket sarenih cveca u ruci rekla da obavezno povadi samo crvene i da se kiti samo crvenom bojom.Imala sam duge,crvene nokte,i kada me je majka pitala zasto sam ih lakirala crvenim lakom,odgovorila sam "zato sto ja hocu da moj buket bude od crvenih ruza i to mi taman ide uz to ". Zatim me je pitala "sta ako tvoj buduci suprug ne nadje crvene ruze"? Ja sam joj na to odgovorila da sam ubedjena da ce ih naci,jer me voli i uradice to za mene.Kada sam izasla iz sobe,ugledala sam maticara koja je imala kod sebe jedan prsten u kome su bila urezana 2 srca,spojena.Pitala sam je za sta je taj prsten kad mi vec imamo spremljene burme i odgovorila je da ce nam to trebati u crkvi.Posle par minuta je stigao mladozenja,u crnom odelu i beloj kosulji.U trenutku kada je otac trebao da me "preda" mladozenji se prekinuo moj san.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: crweno i belo pre 4 godina 4 meseci #524

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Bijelo po meni oznacava romanticnost, njeznost, a crvrno strast po meni ima dosta strasti u vezi sa tvojim deckom zato je u tvom snu sve crveno, acrveno moze oznacavati da ti ljubav cvjeta. A to sto si u snu rekla majvci da si ubjedjena da ce mladozenja nac crvene ruze znaci da si sigurna u njega da ce ti pruzit sve sto ti treba u zivotu., prsten sa 2 urezana srca predstvlja dvojstvo i simboliku dugodrajnosti i zajednistva s a ta tva srca su veioma pozitvna , tj imaju veoma pozitvno zancenje za tvoj ljubavni zivot.Meni je tvoj san prelijep i samo naglasava pozitivne stvari u tvom buducem zivotu, ne znam sad imas li decka ako ga imas ljubav vam cvijeta, a ako nemas decka nacices ubrzo nekog ko ce osvojiti tvoje srce i bit ces s njim dugo u vezi i bit ces srecna a mozda ce i on bo bit taj koji ce te odveste pred maticara.Ti se javi da mi kazem stoi mislis o mom tumacvenju sna i da malo prodiskutujemo o tvom snu, jer ja sam ovako promtumacila tvoj san pa me zanima i tvoje misljenje o tome
Puno srexce.
Pozdrav
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.508 seconds