Sanjala sam dan mog vencanja.Puno drugarica i poznanica su bile u mojoj sobi,pomagale mi oko spremanja,imala sam na sebi belu vencanicu,i svima naredjivala da se sve okiti crvenim cvecem.Cak sam i komsinici koja je drzala buket sarenih cveca u ruci rekla da obavezno povadi samo crvene i da se kiti samo crvenom bojom.Imala sam duge,crvene nokte,i kada me je majka pitala zasto sam ih lakirala crvenim lakom,odgovorila sam "zato sto ja hocu da moj buket bude od crvenih ruza i to mi taman ide uz to ". Zatim me je pitala "sta ako tvoj buduci suprug ne nadje crvene ruze"? Ja sam joj na to odgovorila da sam ubedjena da ce ih naci,jer me voli i uradice to za mene.Kada sam izasla iz sobe,ugledala sam maticara koja je imala kod sebe jedan prsten u kome su bila urezana 2 srca,spojena.Pitala sam je za sta je taj prsten kad mi vec imamo spremljene burme i odgovorila je da ce nam to trebati u crkvi.Posle par minuta je stigao mladozenja,u crnom odelu i beloj kosulji.U trenutku kada je otac trebao da me "preda" mladozenji se prekinuo moj san.