Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: cudan san

cudan san pre 4 godina 5 meseci #509

• sladja 81
  • sladja 81's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
u snu sam osjetila da me neko poskakljio po lijevom tabanu,i ja sam se probudila.i vidjela sam da nema nikoga,moji su spavali,pogledala sam u sat bilo je tacno 05:15.h.ujutro,nije ni svanulo,i od tada nisam vise zaspala.jos jednom sam imala taj isti san,ali mu nisam predavala toliko znacaja...Molim vas ako neko zna,neka mi kaze znacenje.Hvala.:(:(
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: cudan san pre 4 godina 4 meseci #521

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
obicno se u tom periodu sanjaju cudni snovi jer se meni cesto desava da od 4 pa do jedno 6 sati izjutra sanjam cudne i uzasne snove, apogotovo u tom vremnskom intervalu kad je kisa i poblacno vrijeme.To moze znaciti da nesto koci tj nesto ti u zivotu ne da mira neki problem, jednostavno nesto te stalno opeterecuje pa je moguce da zbog toga sanjas kako ti neko poskakuje po lijevom tabanu jer nesto u tebi stalno skace nisi u miru sama sa sobom zbog necega nesto te koci ioli m imas neke probleme ili trzavice u zivotu, moj ti je savjet da vidis kakvih probelema i mas i pokusas da ih rijesis jer ti netso ne stima u zivotu.OVO JE Moje misljenje o tvom snu a to se javi da prodiskujemo o tome i da vidim sto mislis o mome tumacenju sna.
Pozdrav
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.534 seconds