Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Gusenice

Gusenice pre 4 godina 5 meseci #508

• keti7
  • keti7's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
Zdravo svima, ja sam malo nova pa nisam sigurna da znam kako ovo sve funkcionise i ko u stvari odgovara na nedoumice i tumaci snove?
Anyway sanjala sam nesto vrlo upecatljivo pa sam morala da se konsultujem sa nekim... Nalazim se u zatvorenoj prostoriji sa puno gusenica i čičaka i jednim klavirom. Dok sedim te gusenica i čičkovi počnu da mi se penju svuda po telu i da mi ulaze ispod garderobe i donjeg veša ali ja ne osećam gmizanje, već kad ustanem i počnem da tresem to sve sa sebe, ono sve ispada, osim čičaka, koje moram sama da otkačim :)) malo kasnije počinjem da sviram klavir (koji umem zaista da sviram na javi ali ga nemam u kući) i naravno gusenice i to sve opet počinje da me opseda i ja opet ustajem da se otresem... To je to u glavnom.
Bila bih zahvalna ako bih mogla da dobijem neko tumačenje, prosto imam osećaj da je to nešto značilo, nije kao neki potpuno besmisleni snovi...

Hvala
K
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Gusenice pre 4 godina 4 meseci #525

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
gusjenice i cickovi su tvoji problrmi u zivotu koji su ti se uvukli pod kozu i kojih ne mozes da se rijesis, isto tako oni mogu predstvaljati neko razocaranje ili sl.Kao sto u snu zelis da otredses sa sebe cickove i gusjenice ti tako zelis da u stvarnom zivotu problemi nestanu o sami od sebe da ih jednostavno otreses sa sebe, jer ti problemi tebe muce ali nekako ne mozes da o ih se rijesis stalno su ti pod teretom., neke probleme ces uspjeti da rijesis jer si y u snu otresla gusjenice sa sebe, aneke neces jer ti si u snu morala da sama mices cickove ili ces te perobleme sa velikom teskocom rijesit ,a to sto trese cickove sa sebe moze znaciti da ceti se neki problemi sami od sebe rijesit.To svitranje klavira u snu moze znaciti da oces necim da odvuces paznju od svojih problema, ali ipak da ne mozes daih se otarasis jer te u snu opet cickovi i gusjenice opsjedaju. Mozda si ti pod nekim stresom ili napetoscu zbog necega mozda te nesto jednostvano pritiska. Ovo je moje tumacenje tvog sna pa se ti javi da mi kazes sto mislis o mom tumacenju i da prodiskutujemo malo o tvom snu. Pozdrav.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.518 seconds