Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Trudnoca sa trojkama

Trudnoca sa trojkama pre 4 godina 5 meseci #506

Sanjala sam jedan cudan san sinoc. Jako bih volela ako bi neko mogao da mi ga protumaci.
Dakle, sanjala sam da sam dobila stomacic, kao da sam se bas dobro najela i napipala sam 3 loptice u stomaku, 2 kod jajnika i 1 ispod dijafragme, velicine dlana, koje su me bolele na dodir. Potom sam otisla kod ginekologa (doktorka je u stvari bila neka cistacica koja je drzala metlu :laugh: ) koja je rekla da ne moze da me primi danas jer nema vremena i poslala me kod svojih kolega jednu kliniku. Ta dvojica kolega su u stvari isto bili neki cistaci sa metlama, ali su mi objasnili kako oni u stvari drze te metle eto tako, bez razloga i da ce me primiti. Uradili su mi ultrazvuk preko stomaka i rekli su da sam ja u stvari trudna sa trojkama i da su te loptice u stvari bebe. Ja sam bila sokirana (negativno) i pitala sam ih da li mogu da odem do svog decka kuci da mu saopstim novosti. Iz nekog razloga, mi kao zivimo preko puta te klinike i ja sam otisla do kuce bosa preko ulice u bolnickoj "haljinici". Probudila sam svog decka (koji mi je decko i u stvarnom zivotu) i rekla sam mu da sam trudna sa trojkama, na sta je on samo rekao u redu, bez ikakvog iznenadjenja i nastavio da spava. Krenula sam potom da se vratim nazad na kliniku. Tamo sam usla u lift i shvatila sam da ne znam na kom se spratu nalaze doktori, a klinika je imala preko 300. spratova. Neko vreme sam se vozikala tim liftom i u jednom trenutku sam osetila da sam dole "otvorena" i da cu mozda poceti da se poradjam. Izasla sam na nekom spratu da pitam za te doktore. Naisla sam na kraju na jednu doktorku, koja mi se ucinila jako poznatom i pitala sam je na srpskom da li zna gde su ti doktori. U tom trenutku sam se probudila. Ovo se verovatno sve desavalo u Americi, gde se i sada nalazim.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Trudnoca sa trojkama pre 4 godina 4 meseci #529

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
san ti je bas cudan i sasav, sto se tice toga da si u snu rekla deckun da nosis trojke to moze znaciti da tebe i tvog decka u stvarnosti nesto veze nesto jako io neraskidivo jer u snu si trudna s njim i nosis trojke, au snu vas povezuju te trojke a u stvarnosti mozda b nesto drugo zajednicke ambicije i sl.To sto on u snu nije bio iznenadjen vijescy da nosis trojke moze znaciti da nije iznenadjen sto imate neraskidivu vezu i zajednicke ambicije i tome slicno, ili nije iznenadjen sto se lijepo slazete u vezi.To sto kasnije nisi znala dje su doktoeri moze znaciti da si malo izbugljena u stvarnom zoivotu pa se to refleksxuje u snovima tako sto nisi mogla da znas kad jes su ti doktori, ali ako si se penjala liftom preme gore to oznacava uspjeh na svim poljima u zivotu, ostalo ti na zalost ne znam protumaciti jer i meni je san mnogo cusdan ako otkrijem znacenje ostalih cinjenica u tvom snu pisem ti., ati se javi da prodiskutujemo o tvom snu i da mi kazes sto mislis o mom tumacenju sna.
Pozdrav.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.507 seconds