Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: beli konj

beli konj pre 4 godina 5 meseci #496

Pozdrav clanovima,
Sanjala kako pokusavam da predjem sa jednog camca na drugi, voda je ledena ali nije preterano duboka, a ja ne bih da se pokvasim. Tu je i moj brat. Odjednom se u vodi, izmedju dva camca, pojavljuje veliki beli konj i ja mu se penjem na ledja da me prenese na drugu stranu, moj brat takodje. Samo su mi se noge pokvasile. Konj je snezno beo, sa divnom glavom i sirokom ledjima.

Probudila sam se u 3h nocu, drhtala sam kao prut i iz nekog razloga me je bilo uzasno strah.

Ako je moguce volela bih da cujem misljenje nekog ko se razume u znacenje snova
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: beli konj pre 4 godina 5 meseci #498

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
ti u zivotu pokusavas da se iuzboris sa problemima. Sanjati vodu znaci gledati svoje emocije zapitaj se kakva su ti osjecanja da li si postala vise gruba ili hladna kao sto je u tvom sbu hladna.Ako se nisi pokvasila u snu to je ;pozitivan znak jer ima vremena da sredis svoja osjecanja.Brat predstavlja podrsku da se izboris sa svojim problemima u zivotu.Po mom tumacenju konj predstavlja osobu koja ce se niotkuda pojavbiti i pomuciti u zivotu, kao sto ser konj iz vode niotkuda pojavio, a takodje ce i brat sa svojom podrskom pomoci.Pomoce ti ta osoba da prevazidjes probleme ali pazi da ne budes previse hladna prema toj osobi, jer konj je krenuo da te prenosi a ti si tad pokvasila noge u hlanoj vodi.Ja sam ti posebno protumacila to sto se prvi put nisi pokvasila i drugi put sto jesi. Inace samo da znas da sanovnik kaze a i cula sam od dosta ljudi da kad sanjas bijelog konja to znaci bogastvo. Ja sam ti protumacila i ovaj i prosli san na psiholoski nacin. Javi se da prodiskutujemo o tome sto mislis o tome kako sam ti protumacila san.
P.S Veoma ti je simpatican nik :-).
pozdrav

Odg: beli konj pre 4 godina 5 meseci #502

mnogo mi je zanimljivo tvoje tumacenje ledene vode, nije mi palo na pamet da bi ona mogla predstavljati mene, medjutim, bas prethodnih dana sam pricala sa prijateljicom kako sam mnogo ogrubela i kako lako otpisujem ljude iz svog zivota. Inace ja sanjam - enormno - jos od najranijeg detinjstva, jedno vreme sam i mesecarila, sad je to hvala Bogu prestalo ali snovi su se zadrzali. Neki simboli - poput vode i belog konja - se periodicno ponavljaju vec godinama.
Brat mi jeste oslonac i vazna figura u zivotu, mada generalno niti ocekujem niti trazim pomoc od drugih ljudi, sto ne znaci da pomoc ne bi bila dobrodosla.
Inace u tom snu sam se pokvasila dva puta ali samo do pola, tj. noge su mi u vodi.
Jako si talentovana za tumacenje snova
pozdrav

Odg: beli konj pre 4 godina 5 meseci #504

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Hvala drago mi je sto sam ti pomogla :-). Ako ti bude trebalo jos koje tumacenje slobodno mi se obrati.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.531 seconds