Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: prasnjave sandale

prasnjave sandale pre 4 godina 5 meseci #495

Dobro jutro svima koji sanjaju :)
jutros izmedju 5 i 6h sanjala sam da silazim jako strmom i uskom stazom, moram da sidjem posto me u podnozju nestrpljivo cekaju prijateljice,na nogama imam svoje najlepse sandale sa visokom stiklom, bojim se da cu ih potpuno upropastiti i da cu pasti, ipak silazim, stopala i sandale su mi skroz prasnjave, odjednom se budim u sobi (kroz prozor se vidi uluca, saobracaj i ljudi) nepoznatog muskarca, jako je prijatan, tu je i njegova porodica, imam utisak da me voli, mislim da moji brinu i da me traze i zurim da se vratim kuci, sedam u taxi, u tom taksiju zaboravljam sandale, pozdravljam se sa svojim pratiocem (koji je iz nekog razloga obucen u beli mantil (veza san od prethodne noci u kojem se pojavio beli konj)koji kaze doslovce: "ne mogu sada, ali cekaj me, cim moj otac doktorira doci cu da te probudim!"
????
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: prasnjave sandale pre 4 godina 5 meseci #497

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Po mom nekom vidjenju to sto si silazi dolje nije dobro vjerovatno imas neke probleme pa ne mozes da ih rijesis a,li se uprkos tome cvrsto drzis. Stikle na petu predstavljaju da stojis na vrhu uprkos svojim problemima.to sto si uspjesno sisla je pozitno jer ipak ne das da te slome problemi, a prasnjave sandale mogu znaciti da ti se lijepe neki problemi ili da treba da nesto izbacis iz svog zivota, da ostranis neke probleme, neke iluzije i sl, kao sto treba da maknes prasinu sa cipela.To sto se ti odjednom probudila u sobi moze da znaciti da moras da se osvjestis i da krenes dalje i da prebrodis neke stvari i prepreke u zivotu.Praticeve rijeci oznacavaju takodje da treba da se probusis da pogledas svijet drugim ocima i da ser izboris sa preprekama.Javi se da prodiskutujemo o mom tumacenju tvog sna, da vidim sto mislim o tome.
Pozdrav.

Odg: prasnjave sandale pre 4 godina 5 meseci #501

hvala na tumacenju,
sve sto kazes ima rezona, posebno za deo "biti na nizbrdici" i problemi koji se lepe, a ja ih ne resavam.
Inace sam sklona da verujem da su moji snovi vise psiholoski neko simbolicki tj. da vise ukazuje na moj trenutni mentalno-emotivni sklop nego sto su neko prorocko upozorenje.

pozdrav + jos jednom hvala
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.517 seconds