Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: prelep san

prelep san pre 4 godina 5 meseci #477

• suzii
  • suzii's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 5
u snu sam bila sa decka prema koji sam osecala nesto duboko ali nase likove su bili razlicni od realnosti i nisam znala ko moze da bude taj decko...u taj san mi smo bili na neko preljepo mesto gde imao plazu puno pejsaza ,pino divne gletke...on imao u ruke dve srca na koje stoje reci volim te...jedno srce mi je dao meni bio je crveno...tek taj decka sledili ga ljudi sa pistola ali ja sam mu pomogla srusila sam neki sid i sam ga spasila..bili smo zajedno i moji roditeli necele da to prihvate..kad videli koliko smo se voleli ostavili nam na miru da produzemo da se grlimo..ja ove osecanja povrzujem ih sa decka kojih volim ali pre neko vreme smo raskinuli..dal mozda se povezuje snjim ili pa za neki novi u mom zivoti koji tek ce se pojaviti??
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: prelep san pre 4 godina 5 meseci #478

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Moze da se poveze sa tim da ces se pomiriti sa bivsim deckom s kojim sai prije nekog vremena raskinula.to a sto je plaza bila lijepa i to sto je bilo divno moze oznacavati da ce ti veza bit lijepa. To sto je imao 2 srca sibolizuje zajednistvo tj dvojstvo akoj je tebo do jedno sto znaci da ce te se drzati zajedno u zivotu.To sto ai si mu pomogla i to sto na kraju tvoji roditelji popustili kad su vidjeli kako se volite moze znaciti da ces sve uraditi iboriti se da budes s tim deckom ako budes imala sanse.San ti je veoma prelijep. To sto su vam lica u snu bila razliciti od realnosti moze znacviti da ce ti se desiti nesto mnogo pozitivno u vezi stim deckom sto nisi ocekivala. Ja povezujem ovaj san sa prethodnim koji si stavila da ti se protumaci na sanovnik. U prethodnom snu sam ti isto objasnila da ce ti s bivsim bit ok, ali sad po meni bi se ti trebalo ubrzo pomirit s bivsim i imat veoma lijpu io srecnu vezu. Nadam se da si procitala moje tumacenje tvog prethodnog sna. Puno srece. Pozdrav.

Odg: prelep san pre 4 godina 5 meseci #487

• suzii
  • suzii's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 5
pa i ne verujem da ce se nesto promeniti..juce sam sanjala d aon me zvao na telefon da idem kod nje,nisam htela ali na kraj sam isla po neki trenerke..nisam mu pricala ni rec..tek je otisao na prodavnicu sa najnovom autu i novo odelo..kad se vratio smo pricali o nama kako nam je bilo lepo zajedno..tek po neko vremena sam ga trazila po sobama i on je bio sa drugom i ona ne ostavila da pricamo...mi je rekao da mu je zao i moram da idem ja kuci a ona se vratila doterana i dogovorili su da izadze u grad.....i ja sa suza u ocima iskocila sam...

Odg: prelep san pre 4 godina 5 meseci #492

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
kad sanjas da places inda bi na javi trebalo da se smijes. mozda ti sanjas bivseg decka jer jos buvjek zwelis da se pomiris s njim i non stop tio je umislima. mozda je najbolje da ga izbacis iz glave pa ga mozda neces vise ni sanjat.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.533 seconds