Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Moj Brat i ja i nasa *cudna* komunikacija .

Moj Brat i ja i nasa *cudna* komunikacija . pre 4 godina 5 meseci #452

• France
  • France's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Sanjala sam da sa svojim bratom od tetke (sa kojim inacne ne pricam) i sa jednim nasim drugom stojim ispred kuce moga brata (na neki nacin dvoriste njegovo).Imali smo 2 laptopa.Jedan sam/smo ugasila/ugasili (iskljucili).Drugi laptop je ostao ukljucen sam sto smo iskljucili neko obavestenje (mozda neki program,nisam dobro videla).Pre nego sto sam iskljucila pogledala sam u svoga brata kao da trazim odobrenje (iako sam znala da mi nista nece reci i da sama zatvorim taj program) i on je zatvorio oci i otvorio i znala sam da je to odobrenje.Kasnije je uzeo taj drugi laptop i zatvorio ga onako ukljucenog i prislonio na moje celo, ja sam se nasmejala i pogledala ga i on se nasmejao(smskao) i pogledao me (gledao me).Ne razumem ovaj san?!:huh:
Poslednja izmena: pre 4 godina 5 meseci od France.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Moj Brat i ja i nasa *cudna* komunikacija . pre 4 godina 5 meseci #457

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Vec si dala sama odgovor na svoj san kad si rekla da sa tim bratom ne pricas :-). ti ne pricas s njim pa se u snu to reflektovala cudnim nacinom komunikacije. Ti zelis da se pomiris s tvojim bratom ane mozes pa te podsvjest vuce da sanjas kako komuniciras sa tvojim bratom. Mozda bi mogla da se pomiris sa bratom i olaksas sebi. sve stvari koje drzimo u sebi an ne pricamo o njima ili ne zelimo da pricamo o njima podsvjest projektuje u snovima. Voljela bi da znam sto mislis o mom odgovoru pa se javi.

Odg: Moj Brat i ja i nasa *cudna* komunikacija . pre 4 godina 5 meseci #480

• France
  • France's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
Dobro, ja njega cesto sanjam.Ali sada vise nije tu. Moram da cekam tek sl. god i to ako se niko ne bude mesao. Hvala na ovom neverovatnom odgovoru :) Mozda je to delimicno tacno. Cas ga sanajam (dok je bio tu) da sam se pomirila sa njim , cas da ne pricamo...Mada nekad ga sanjim nekoliko veceri uzastopno (i kada je tu i kada nije). Sanjam ga u raznim situacijama.:unsure:
Poslednja izmena: pre 4 godina 5 meseci od France.

Odg: Moj Brat i ja i nasa *cudna* komunikacija . pre 4 godina 5 meseci #481

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
Nista i drugi put :-). Drago mi je kad mogu da pomognem.Po mom misljenju ti bi prestala da ga sanjas kad bi se ppomirila s n jim. Mozda imas grizu savjest i neku krivicu sto ne pricas s njim pa ga sanjas. Voljela bih da se pomiris s bratom i da ne sanjas vise te snove koji te zbunjuju. Zelim ti puno srece i da se pomiris s bratom i da sve bude ok :-). Srecno. Pozdrav.

Odg: Moj Brat i ja i nasa *cudna* komunikacija . pre 4 godina 5 meseci #485

• France
  • France's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
Hvala ti puno. ;) Ne osecam grizu savest...Nisam kriva, na neki nacin nije ni on... Hvala za sve :)

Odg: Moj Brat i ja i nasa *cudna* komunikacija . pre 4 godina 5 meseci #486

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
e super je sto niste ni jedno ni drugo krivi is to ne osjecas grizu savjesti. Nista i drugi put :-)
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.536 seconds