Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: moj san...

moj san... pre 4 godina 5 meseci #445

sanjala sam dvije noci za redom,,kako moj decko i ja smo veoma sretni i trebamo da imamo bebu,i pola sna on meni pokazuje kako me voli i iskazuje mi ljubav i sve to,,i doslo vrijeme da dobijemo bebu i sve bilo super,dobili zivu i zdravu,,i onda mo bude pred ocima slika on i ja sjedimo i drzimo tu bebu,,,i odjednom se preokrene san ..na to da trebamo da izadjemo i da se vidimo,,ja dodjem do njega a on kaze da je veza gotova i okrene se i ode a ja stojim uplakana gledam za njim..

sta bi to moglo znaciti.. ???:blink: :(
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: moj san... pre 4 godina 5 meseci #458

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
vjerovatno ste i na javi sretni ali imao jedan dio ves koji ne stima. samim tim sto je sve u prvom dijelu sve super a drugom nije govori o tome da je sa jedne strane sve ok medju vama a sa druge nije.Mozda bi trebalo da preispitate vasa osjecanja ili ti sama da preispitas osjecanja. OVo je moje vidjenje tvog sna a ti se javi da prodiskutujemo o tome sto ti mislis o mom tumacenju tvog sna.

Odg: moj san... pre 4 godina 5 meseci #488

pa ti si upravu,,mi smo stvarno sretni kad smo zajedno,,ali ima dana kad jednostavno on ne zna sta zeli a ja onda ne znam sta da mislim za vezu..jel sve ok ili nije,,ali to tak traje 1-2 dana i onda opet smo sretni,,,ja moja osjecanja znam,znam tacno sta osjecam,i nikad se ne bih zapitala ono '' e pa da li ja to stvarno osjecam'' jer znam da osjecam stvarno! :unsure:

Odg: moj san... pre 4 godina 5 meseci #489

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
Moj ti je savjet das porazgoravarate o svemu jer iskreni razgovor sve rijseava.Trebao bi on da preispita sta zeli. Razgovarajte cesce o tome.Ti ga pitaj sto nije u redu i neka ti se otvori i mislim na taj nacin da cete rijesit stvari. Puno srece.

Odg: moj san... pre 4 godina 5 meseci #490

Hvala puno ! :)

Odg: moj san... pre 4 godina 5 meseci #491

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
nista i drugi put :-)
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.533 seconds