Sinoc sam sanjala cudan san...
Sanjala sam kako sam u skolskom dvoristu sa najboljim drugaricama,bivsom simpatijom i deckom koji je vec godinama zaljubljen u mene,ali ja ne zelim da budem sa njim.A tu je bila i jedna muska osoba sa kojom sam bila pre bliska,ali smo se posvadjali i vec godinama ne razgovaramo...
San se odvija ovako: Sa svim tim osobama sam bila u skolskom dvoristu,kada sam ugledala tog mog bivseg druga kako stoji pored nekih motora,na kojima su sedele nepoznate osobe.Prisla sam im,i sela na jedan motor,a muska (nepoznata) osoba koja je takodje sedela na tom motoru me je zagrlila tako jako,kao da smo u vezi.Osecala sam se neprijatno,ali nisam mogla da se izvucem iz tog zagrljaja.Zatim sam se naglo okrenula,i taj moj bivsi prijatelj,sa kojim sam bila pre bliska,me je poljubio.Bio je to pravi francuski poljubac.Ja sam se uznemirila i pocela da placem.Zatim sam otrcala do nekog velikog stola,za kojim je sedeo taj decko koji je zaljubljen u mene godinama.Pitao me je zasto placem,a kada sam mu ispricala sta se desilo,poceo je da me tesi,grli,i da mi peva jednu tuznu ljubavnu pesmu....
Molim Vas,neka mi neko protumaci ovaj san,jer sam bila stvarno mnogo uznemirena dok sam sanjala... MOLIM VAS,osecam da je od neke vaznosti....
Pozdrav