Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Devojka i beba

Devojka i beba pre 4 godina 6 meseci #438

• jovan.m
  • jovan.m's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
Sanjao sam nocas moju bivsu devojku. Mi smo inace raskinuli pre oko 6-7meseci i ne vidjamo se. Ovo je bio jedan od mozda par snova u zivotu gde se secam mnogih detalja nakon sto sam se probudio....

U mom snu ona zivi u nekoj kuci i ja sam se tu zatekao, odnosno dosao na neciji poziv (ne mogu da se prisetim na ciji, a razlog mislm da je da bi pricuvao njenog mladjeg brata - koji u snu ima oko 7-8godina, a inace u stvarnosti ga nema, ima samo sestru koja je 1 god mladja od nje). Tu saznajem da je ona u bolnici i da treba da se porodi. U kuci se susrecem sa njenom majkom i jos nekim ljudima koje ne poznajem, ali nisakim nisam razgovarao osim sa njenim mladjim bratom.

U nekom momentu dolazi vest da se porodila, dobila sina. Njena majka u razgovoru sa prisutnima govori i prezime oca i odakle je (toga se secam, ali mi to prezime nista ne znaci). Cekali us svi da ona dodje kuci, a ja sam trebao da idem odatle; tu me je njena majka nekako ignorisala (nije razgovarala samnom).

Krenuo sam da se obuvam, ali svoje cipele sam pokusao da pronadjem i obujem tek posle nekoliko pokusaja. Tek sto sam se obuo, ispred kuce se zaustavlja auto (koji mi nije poznat), a u autu na zadnjem sedistu sam video nju. Nisam video vozaca niti nekog drugog.

Nekih detalja kasnije se ne secam (mislim da se sigurno nisam video sa njom); sledeca stvar koje se secam je da odlazim polako, a u momentu kada odlazim neko se igra sa bebom na terasi...

Tada sam se probudio. Bilo je jos nekih sitnih detalja, ali ih se ne mogu setiti....
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.516 seconds