Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: smrt u porodici

smrt u porodici pre 4 godina 6 meseci #421

• mehmed90
  • mehmed90's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
jedne noci sanjao sam kako je neko dugo crno-bijelo auto doslo u moje dvoriste i iz njega je izasao neki covjek koji je otvorio prtljaznik koji je bio veoma dug i u njemu su bile neke duge a uske kutije u kojima je navodno bio moj otac.u dvoristu se najednom skupilo mnogo ljudi koji su se drzali za glavu i plakali a ja sam sav takoreci ukopan stajao i posmatrao tu situaciju dok nisam i ja zaplakao.taj covjek je rekao da je moj otac poginuo u rudniku kako se nesto obrusilo na njega i to se desilo.a sto je najgore u stvarnosti moj otac i radi u rudniku on je poslovodja rudnika i samo 2 puta sedmicno silazi u rudnik..cijelu situaciju sam u snu pregledao od tog dolaska covjeka sa tim dugim autom do sahrane koje se sada bas nesjecam i nemogu je tacno ispricat.od te noci taj dogadaj mi ne silazi sa uma neznam sta vise da cinim sta god da radim ili o cemu god da pricam to mi je u glavi neznam vise sta cinim.a kad bi nedobog to desilo u stvarnosti ja to nebih mogao izdrzat jer ga mnogo volim to je nesto neopisivo.molim swe ljude da mi ponude odgovore ili bilo sto misle da bi mi pomoglo da ovo zaboravim i da krenem dalje..hvala unaprijed.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: smrt u porodici pre 4 godina 6 meseci #422

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Kad sanjas da ti neko umre, to znaci da ces mu produziti zivot, u ovom slucaju produzit ces tvom ocu zivot.Ja smatram da ovaj san nema znacenje tog tipa da to sto si sanjao da ce se zaista i ostvariti. Ja mislim da cak moze da predstavlja da ce se nesto lijepo dogoti tvom ocu, a ne niosta lose. Kao sto znas snovi imaju suprotna znacenja. Na prm kad sanjas plac to je radost i tome slicno.

Odg: smrt u porodici pre 4 godina 6 meseci #423

• mehmed90
  • mehmed90's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
ej kako je lakse i dusi i tijelu kad ti neko evoka nes kaze hvala puno...,. bit ce tako abd

Odg: smrt u porodici pre 4 godina 6 meseci #424

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Nista, volim da pomognem kad mogu i koliko mogu :-)
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.530 seconds