Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1
  • 2

TEMA: TUCA. . . ?

TUCA. . . ? pre 4 godina 6 meseci #420

• FATALNA
  • FATALNA's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 5
Uopste mi nije jasno sta taj san znaci. . .?Sanjala sam kao da su se dva momka zbog mene tukli u snu u punoj kuci,a pre nego sto je tuca pocela isla sam kao nekim autobusom putovala sam i onda sam dosla u kucu punu ljudi gde su se njih dvojca tukli zbog mene.Jedan je kao bio moj sadasnji decko a ovaj drugi bivsi.Ja sam trenutno samA i nemam decka.Ali lica su im bila potpuno nepoznata,uopste nisu bili ljudi iz mog zivota potpuno nepoznata lica.i jedan sto mi je u snu kao sadasnji decko mi je stavio karmin i sminku na lice i SVOJIM rukama UZEO moju glavu i onako sav besan,pitao ovog drugog"Jel ti sad lepa".aKO TO ISTA ZNACI. . .?
E da a sto se tice onog sna (Zasto ON posle toliko vremena)ne verujem da bi bilo sta tu moglo da bude jer kada sam ga srela u gradu prepoznao me je ali mi se nije jevio,a i ja sm u medjuvremenu promenila broj njegov ni ne znam. . . nismo ni ostali u kontaktu. . a po onome sto si mi rekla ispada kao da cemo biti i u dobru i u zlu)
Poslednja izmena: pre 4 godina 6 meseci od FATALNA.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: TUCA. . . ? pre 4 godina 6 meseci #426

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Mozda se ti u stvarnom zivotu boris sama sa sobom. To jeste mozda imas dva lica. Na primjer jedan dio tebe oce da uradio jedno, a drugi potpuno drugaciju stvar. To sto su se u snu tukli bivsi i sadasnj decko moze predstavljati da se bore tvoja sadasnjost i proslost. Mozda postoje u tvom zivotu stvri iz proslosti kojr uticu na tvoju sadasnjost i ne da ju ti da mirujes.Tako da u snui se isto odrazava ta borba sadasnjosti i proslosti ali na drugaciji nacin kao tvoj bivsi i sadasnji momak da se tucu oko tebe. To sto ti je sadasnji decko uzeo glavu i sminku na lice i pitao drugog da li ti je lijepa znaci da ce ipak preovladati jedan dio tebe, i da ce preovladati sadasnjost.Po meni bi to trebalo biti pozitivno jer je u pitanju sadasnjost i mpozdfa te probleme iz proslosti sto te pritiskaju rijesis. Pa po meni mi trebalo da budete zajedno, i u dobro i u zlu, a koliko vremena treba da bi se to ostvarilo ne znam. Neke stvari jedenostavno da se kasnije dese da bi ispale ljepse i ispravnije.

Odg: TUCA. . . ? pre 4 godina 6 meseci #427

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
Mozda se ti u stvarnom zivotu boris sama sa sobom. To jeste mozda imas dva lica. Na primjer jedan dio tebe oce da uradio jedno, a drugi potpuno drugaciju stvar. To sto su se u snu tukli bivsi i sadasnj decko moze predstavljati da se bore tvoja sadasnjost i proslost. Mozda postoje u tvom zivotu stvri iz proslosti kojr uticu na tvoju sadasnjost i ne da ju ti da mirujes.Tako da u snui se isto odrazava ta borba sadasnjosti i proslosti ali na drugaciji nacin kao tvoj bivsi i sadasnji momak da se tucu oko tebe. To sto ti je sadasnji decko uzeo glavu i sminku na lice i pitao drugog da li ti je lijepa znaci da ce ipak preovladati jedan dio tebe, i da ce preovladati sadasnjost.Po meni bi to trebalo biti pozitivno jer je u pitanju sadasnjost i mpozdfa te probleme iz proslosti sto te pritiskaju rijesis. Pa po meni mi trebalo da budete zajedno, i u dobro i u zlu, a koliko vremena treba da bi se to ostvarilo ne znam. Neke stvari jedenostavno da se kasnije dese da bi ispale ljepse i ispravnije.

Odg: TUCA. . . ? pre 4 godina 6 meseci #428

• FATALNA
  • FATALNA's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
ok hvala ti puno :)

Odg: TUCA. . . ? pre 4 godina 6 meseci #430

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
nista i drugi put :-)

Odg: TUCA. . . ? pre 4 godina 6 meseci #433

• FATALNA
  • FATALNA's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
E a da te pitam,a sta znaci kad sanjas oca kako te napusta tebe i tvoju porodicu,kao da odlazi zauvek???
  • Strana
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.569 seconds