Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Sta to znaci???

Sta to znaci??? pre 4 godina 7 meseci #379

• FATALNA
  • FATALNA's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 5
Cesto sanjam poznate licnosti.Sanjala sam kako sam zajedno sa Zdravkom Colicem pevala na Marakani,i par puta sam sanjala Jelenu Karleusu,kako pricamo,i kako mi daje savete.Cisto da se razumemo nisam zaljudjenik ni fanatik ni jednog od njih,ali me zivo zanima da li to nesto znai uopste? i|imam jos jedan san.cesto sanjam kako me neko juri i kako stalno pokusavam da pobegnem,kao da hoce da me ubije,skoro pa kao da je stvarno.Molim vas ako mozete odgovorite mi jer me bas zanima.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Sta to znaci??? pre 4 godina 7 meseci #380

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
To sto si sanjala poznate licnosti ne znam sto znaci , ali znam sto znaci kad sanjas da bjezis od nekog. To sto bjezis u snu znaci da bjezis od svojih problema ili nekih stvari iz proslosti kojima ne zelis da se vratis tj das uopste mis;lis o njima. Po meni bi ti trebala da se supocis sa problemima. To je moje misljenje.

Odg: Sta to znaci??? pre 4 godina 7 meseci #381

• Joja92
  • Joja92's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
imamo slican problem sa tim drugim snom... :unsure:
to za probleme je tacnoo...... ako ikad budesh opet sanjala da te neko jurii a ti da trcis a nemosh da pobegnesh (to cesto sanjam i ima veze sa problemima u zivotu) okreni se i skini masku tome sto te juri tj sacekaj da dodje do tebe bori se sa njim ne bezi.... tako su meni rekli... al ja uvek bezim nikako da ostanem i da vidim sta je to sto me juri... hehe owo zvuci smesno.. al desava se da nocima ne spawam zbog toga.. pa samim tim nefunkcionisem normalno preko dana..:(
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.803 seconds