Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Senka

Senka pre 4 godina 7 meseci #368

• Princeza
  • Princeza's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
E, ovako, posto sam nova ovde, izvinite ako ispadnem smesna.Ali, ja samo zelim da mi pomognete :)
Pre nego sto pocnem da prepricavam san, moram da vam kazem situaciju iz koje se stvorio taj san. Poznavala sam vec duze vreme jednog decka, koji mi je uvek bio simpatican, jedno vreme sam cak bila zaljubljena u njega, ali nicega nije bilo medju nama. On je ubijen (izboden nozem), tesko sam to podnela, inace sam veoma emotivna osoba, mozda i previse. Vec duze vreme bih zelela da ga sanjam, ali nije mi islo. Sinoc sam legla i....
Bila sam sa deckom na jednoj poljani, sedeli smo, pricali, bili smo raspolozeni, nasmejani, nismo obracali paznju ni na sta... odjednom sam osetila necije prisustvo, okrenula sam se i videla tamnu senku, nisam videla lice, niti ista drugo, ali sam znala da je to decko koji je ubijen, pocela sam da placem i vristim, da izgovaram njegovo ime, bila sam nekako uplasena, nekako sam bila ubedjena da je on...moj decko i ja smo krenuli da bezimo a senka je ostala tamo, nije krenula za nama.Probudila sam se potresena... :(
Mozete li da mi protumacite san? Muci me :(
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Senka pre 4 godina 7 meseci #370

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Mozda te muci smrt dok decka, tj jos uvjek nisi preboljela njegovu smrt. Ostao ti je u pamcenju, jednostavno te proganjaju misli o njemu, pa se to sto ti je ju podsvjesti manifestuje u snu.Ti jednostavno kao da si opsjednuta s njim tj jos uvjek je u tvom srcu i nisi jos zxaboravila to sto se desilo.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.736 seconds